Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η 31 μηνων Βουλα Θεοδωρου δεν εχει καταφερει να δει τα προσωπα της οικογενειας της. Γεννηθηκε με μια παθηση και στα δυο της ματακια.Ενώ έχει το πρόβλημα εκ γενετής, τον πρώτο καιρό μετά την γέννηση της δεν είχε αντιληφθεί κανείς κάτι. Με τον καιρό οι γονείς του συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλα. Πήγαν στο Νοσοκομείο Παίδων την 2α Ιουλίου 2...008 και από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς τους: το αγγελούδι τους διαγνώστηκε πως πάσχει από "καταρράκτη άμφω και πιθανή αποκόλληση αμφιβληστροειδούς άμφω". Η πρώτη προσπάθεια για να δει η μικρή Βούλα έγινε τον Οκτώβριο του 2008 στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο.


Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο και οι γονείς επισκέφτηκαν και το Αττικό Νοσοκομείο αλλά και η νέα εγχείρηση είχε απογοητευτικά αποτελέσματα. Ο γιατρός τους ενημέρωσε πως λύση στο θέμα μπορεί να δώσει μονάχα ο εξειδικευμένος γιατρός Τόμας Λι στο Νοσοκομείο παίδων του Λος Άντζελες και δυστυχώς, πλέον, για να σωθεί μόνο το ένα μάτι της μικρής... Η Κοινωνική Πρόνοια χορήγησε το ποσό των 17.500 ευρώ αλλά ήταν απλά ανεπαρκές.. Παρ'όλα αυτά οι γονείς του μετά από γολγοθά κατάφεραν και συγκέντρωσαν πάνω από το 80% του ποσού και το Αμερικανικό Νοσοκομείο τους έκανε δεκτούς αφήνοντας το υπόλοιπο ως οφειλή για μετά την εγχείρηση. Η εγχείρηση έγινε στις 12 Μαϊου 2009. Η εγχείρηση πέτυχε μεν και το 18μηνο αγγελούδι απέκτησε μικρή ορατότητα από το ένα ματι αλλά λόγω κάποιων επιπλοκών η όραση σιγά σιγά χάθηκε. Δυστηχως δεν ειναι αυτο το μονο προβλημα της μικρης. Πασχει απο μια παθηση οστεοπόρωσης και σπανε τα οστά της. Αυτή τη στιγμή μενει πάντοτε καθιστή χωρίς να μπορεί να δει και να περπατήσει. Η μητερα της διαγνώστηκε προ καιρού με καρκίνο παχέως εντέρου, χειρουργήθηκε και τώρα κάνει θεραπείες. Μαμά και κόρη νοσηλεύονται στο Αττικό νοσοκομείο όπου εκεί γίνονται οι θεραπείες τους.

Μπορούμε να βοηθήσουμε στις τράπεζες

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5027040379367 Απόστολος Θεοδωρου

ALPHA BANK 133 002101 280728 Απόστολος Θεοδώρου

Η μικρη Βούλα εχει κάθε δικαίωμα να δει, να τρέξει, να παιξει...Ο πατερας της πολύ επιφυλακτικός δεν με πίστεψε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Ας προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι έχουμε ανθρωπιά μέσα μας και ας δώσουμε χαμογελο σε αυτη την οικογένεια βοηθώντας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου