Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΑΕΚ - Ηρακλής 0-0

Ανίκανη η ΑΕΚ να επιβληθεί του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) στους μαχητικούς κυανόλευκους.
Εικόνα του αγώνα
Χωρίς διάθεση για πολλά πράγματα, οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ είδαν το παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή ως αγγαρεία και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να αναλάβουν ηγετικό ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη χαλαρότητα που επέδειξαν οι αντίπαλοί τους, κρατώντας άνετα το μηδέν στα μετόπισθεν, κερδίζοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου μπήκαν με αξιώσεις στα καρέ του Αραμπατζή, με τον Έλληνα γκολκίπερ να βρίσκεται σε καλή μέρα και να αποσοβεί όποτε χρειάστηκε η συνδρομή του, τον κίνδυνο.

Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν σε ένα ακόμη παιχνίδι να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν νικήθηκαν κατά κράτος από τον Βιτκόφσκι και μοιραία έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς.

Κλειδί

Ο Ηρακλής από τη στιγμή που κράτησε το μηδέν στην άμυνα, το λιγότερο που θα μπορούσε να πάρει ήταν η ισοπαλία. Λόγω του Αραμπατζή, ο "γηραιός" στάθηκε άτυχος και δεν προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά στην Ένωση.

MVP

Πολύ καλή η παρουσία και των δύο γκολκίπερ, θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον.

Αδύναμος κρίκος


Ο Ναμπίλ Μπάχα δεν κατάφερε ούτε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν να δικαιολογήσει τον μισθό του. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί τον σέντερ φορ που θα δώσει λύσεις στην επίθεση της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου