Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

“Ερυθρόλευκος” ο Αμπντούν!


Ο Αλγερινός άσος της Καβάλας θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την πρώτη μετεγγραφή του Ολυμπιακού καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι “Αργοναύτες” έχουν συμφωνήσει προφορικά με τους πρωταθλητές.
Στην συνάντηση που είχαν την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και στην οποία οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Ισπανού και τη νέα σεζόν, οι δύο άνδρες συζήτησαν και για μεταγραφικά θέματα. Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν αυτό του Τζαμάλ Αμπτνούν με τον Βαλβέρδε να δίνει το “οκ” για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
 

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν έρθει ήδη σε προφορική επικοινωνία τόσο με τον Αλγερινό δεξιό χαφ όσο και με την διοίκηση της Καβάλας, την οποία θα ενεργοποιήσουν τις επόμενες ημέρες. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 25χρονος άσος, που βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση σε όλη την σεζόν, θα αποτελέσει μαζί με τον Χαβίτο τα δύο όπλα του Ολυμπιακού στην δεξιά πτέρυγα, καθώς Ρόμενταλ και Ζαϊρί θα αποτελέσουν παρελθόν.
 
Ο Τζαμάλ Αμπντούν ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν και το 2004 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Αζαξιό. Τέσσερα χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Ναντ με την οποία πέτυχε 8 γκολ σε 54 εμφανίσεις πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου