Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Σοβαρότατο επεισόδιο με μπογιές και αυγά κατά Λοβέρδου-Και λιγες εφαγες......

 Δύο άτομα τραυματίστηκαν άσχημα στο κεφάλι
- Πρόκειται για μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Δ.Σ. Α.Αναργύρων
- Πληροφορίες αναφέρουν για δύο γροθιές στο πρόσωπο του υπουργού
- Δήλωση Α. Λοβέρδου: "Ήρθαν για να δείρουν και όχι για να διαμαρτυρηθούν
- Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων κατονόμασε τον επικεφαλής της ομάδας
Επικίνδυνη μορφή λαμβάνουν πλέον οι αποδοκιμασίες των πολιτών κατά των εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, με γιουχαρίσματα, γιαουρτώματα, αλλά και άσκηση σωματικής βίας.

Σήμερα το απόγευμα άλλο ένα τέτοιο περιστατικό ήρθε να προστεθεί, καθώς κατά τη διάρκεια ομιλίας του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου στο Α ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, ομάδα ανθρώπων εισέβαλε μέσα στην αίθουσα και διέκοψε την ομιλία.

Η ομάδα όμως πέταξε μπογιές και αυγά κατά των μελών του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στην εκδήλωση αλλά και κατά του ίδιου του υπουργού, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και να πιαστούν στα χέρια οι παρευρισκόμενοι με τους "εισβολείς".

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο και τα χτυπήματά τους κρίνονται σοβαρά. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τον Πολύδωρα Τσελέκα, πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου των Αγίων Αναργύρων.

Και οι δύο έχουν σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιοι από τους "εισβολείς" είχαν στα χέρια τους καδρόνια ή λοστούς και με αυτά χτυπούσαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στην κομματική εκδήλωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ ήδη δείχνει για το σοβαρότατο αυτό επεισόδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αναφέρουν ότι η ομάδα που εισέβαλε στο ΚΑΠΗ είναι μέλη της δημοτικής κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Mega ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ξεκάθαρα ότι η ομάδα αυτή εισέβαλε στην αίθουσα όχι για να διαμαρτυρηθεί αλλά για να δείρει κόσμο. Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία και ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων αποκάλυψε ότι η ομάδα αυτή ανήκει στον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και το όνομα του επικεφαλής της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου