Σάββατο 16 Απριλίου 2011

«Θα πολεμήσουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ»

troktiko    «Θα πολεμήσουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ»
Ο Σεντρίκ Καντέ νιώθει καλά στην Ελλάδα και ελπίζει να πάρει και πάλι τίτλους την επόμενη σεζόν όπως δήλωσε.
«Άκουσα πως όλες οι ομάδες που τερματίζουν δεύτερες μετά από τριάντα αγώνες, ποτέ δεν κερδίζουν τα πλέι οφ. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν»

ήταν το μήνυμά του αμυντικού από το Μάλι στη συνέντευξη που έδωσε.
Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στην εκπομπή Super League Preview στην τηλεόραση της Nova αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν, την απώλεια των τίτλων, την προσωπική του απόδοση, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και τα πλέι οφ που έρχονται.
Για την αλλαγή από το νταμπλ στην απώλεια των τίτλων φέτος: «Την περασμένη σεζόν κατακτήσαμε δύο τίτλους. Φέτος είχαμε τον ίδιος στόχο αλλά δεν κάναμε όσα περιμέναμε. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στα πλέι οφ. Δεν έχουμε χάσει τα πάντα ακόμη».
Τι γεύση αφήνει η σεζόν: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμη έξι παιχνίδια και αυτό που έχουμε μπροστά μας, ίσως αποδειχθεί σημαντικό. Νομίζω πως όταν αγωνιζόμαστε απέναντι σε μεγάλες ομάδες, είμαστε καλύτεροι. Έχουμε πρόβλημα αυτοσυγκέντρωσης και κινήτρου αυτή τη σεζόν και είναι κάτι που φαίνεται, όμως, νομίζω πως απέναντι στην ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ, δεν παίξαμε τόσο άσχημα».
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου που ακολουθεί: «Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες εκτός έδρας. Αντιμετωπίζουν δυσκολίες εντός. Είναι σημαντικό ματς αφού δεν τους είχαμε κερδίσει στον πρώτο γύρο. Θα είναι κάτι σαν εκδίκηση… Δεν είχαμε τόσο καλά αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές και χρειαζόμαστε τη νίκη για να αισθανθούμε άνετα και καλά».
Για τα πλέι οφ και αν υπάρχουν κίνητρα για τους παίκτες: «Άκουσα πως όλες οι ομάδες που τερματίζουν δεύτερες μετά από τριάντα αγώνες, ποτέ δεν κερδίζουν τα πλέι οφ. Όμως, αν έχουμε βαθμολογικό πλεονέκτημα, θα είναι πιο εύκολο για μας. Απέναντι σε μεγάλες ομάδες, ωστόσο, είμαστε πάντα έτοιμοι. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πιο σημαντική, όμως, και η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι σημαντικό. Είναι μια απόλαυση η συμμετοχή».
Για την πορεία του με τα πράσινα: «Είμαι ευχαριστημένος με την προσωπική μου απόδοση, γιατί νομίζω πως έπαιξα καλύτερα από πέρυσι. Προσπαθώ για το καλύτερο και νομίζω πως οι οπαδοί και όλοι στο σύλλογο το βλέπουν. Νιώθω καλά εδώ, σε αυτή την πόλη, με αυτούς τους οπαδούς… Νομίζω είναι σημαντικό ότι κατάλαβαν τον τρόπο παιχνιδιού μου και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος».
Για την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού: «Με τον Ζαν Αλέν που είναι Γάλλος, είναι ευκολότερο να παίζεις. Έχουμε δεχτεί πολλά γκολ και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να αγωνιστούμε καλύτερα και να κερδίσουμε και πάλι τίτλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου