Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Το χαμόγελο του Τζιμπρίλ

 
troktiko    Το χαμόγελο του Τζιμπρίλ
Με την ατάκα «Για την Πανάθα ρε γαμώτο» και κρατώντας ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού υποδέχθηκε η Άννα Βίσση το … κοινό στο ΟΑΚΑ και τραγούδησε για, περίπου, δύο ώρες μαζί με τους Γιώργο Σαμπάνη και Βέρα Μπούφη, στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη.


Τα βλέμματα, φυσικά, τράβηξε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος στις… προτροπές της Βίσση να αποκαλύψει αν θα μείνει και του χρόνου στο «τριφύλλι», αρκέστηκε στο να χαμογελάσει και να χειροκροτήσει τον κόσμο…
Αν και η ανταπόκριση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη (μόλις 5.000 κόσμος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ), η γνωστή τραγουδίστρια δεν πτοήθηκε και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, αποθεώνοντας τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει την έβδομη συνεχόμενη κούπα!
Το παρών στην συναυλία, πέρα από τις παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, έδωσαν και άλλες «πράσινες προσωπικότητες», όπως ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, οι εκ των αρχηγών της ποδοσφαιρικής ομάδας, Τζιμπρίλ Σισέ και Γιώργος Καραγκούνης, ο πολίστας του «τριφυλλιού», Γιώργος Αφρουδάκης κ.α..
Ανάμεσα στον κόσμο ήταν ο Νίκος Καρβέλας (είχε κουβέντα για αρκετή ώρα με τον Καραγκούνη) με την Αννίτα Πάνια, αλλά και η Μιράντα Πατέρα, ξαδέρφη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Νικόλα.
Το λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς, ο οποίος χαρακτήρισε τη βραδιά «μεγάλη», ενώ τόνισε: «…εμείς και οι καλλιτέχνες δώσαμε και την ψυχή μας! Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη που έδειξε ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Η αποψινή θετική μας αύρα ελπίζουμε να αγγίξει και το ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες ημέρες για τον Παναθηναϊκό».
Από την πλευρά του, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, που έδωσε και αυτός το παρών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, δήλωσε: «Είναι μία σημαντική προσπάθεια και θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η βοήθεια όλων μας. Θα γίνουν κι άλλες τέτοιες ενέργειες στο μέλλον».
Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε και ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που στέφθηκε πρωταθλήτρια για έβδομη σερί φορά!
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ την Άννα Βίσση. Είναι τιμή μας που τραγούδησε εδώ», είπε η Ελευθερία Χατζηνίκου και πρόσθεσε: «Πανηγυρίζουμε ακόμη ένα πρωτάθλημα. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και πάντα μας στηρίζει. Στην επαγγελματική ομάδα τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες».
Από την πλευρά της, η Αθηνά Δηλαβέρη αρκέστηκε να δηλώσει ότι «είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολο, αλλά το πήραμε και το ευχαριστηθήκαμε», ενώ η Ξανθή Μυλωνά τόνισε: «Κάθε πρωτάθλημα έχει τη δική του γλύκα. Θα το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας».
Τέλος, ο πολίστας Γιώργος Αφρουδάκης δεν δίστασε να δηλώσει ότι «τα προβλήματα της ΠΑΕ έχουν αντανάκλαση και στον Ερασιτέχνη», ενώ πρόσθεσε: «Δυνατή ΠΑΕ σημαίνει δυνατός ερασιτέχνης. Για αυτό και πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι επιφανείς Παναθηναϊκοί».
Φυσικά, όπως προείπαμε, αφού βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ήταν αδύνατο να μην ανέβει στη «σκηνή» ο Τζιμπρίλ Σισέ. Την ώρα της απονομής στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, η Βίσση κάλεσε τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος… υπέκυψε στις πιέσεις της.
Πήρε, μάλιστα, το μικρόφωνο για λίγο, λέγοντας ότι ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός χρειαζόταν αυτή την εκδήλωση, ενώ πρόσθεσε ότι οι «πράσινοι» χρειάζονται, γενικά, τον κόσμο τους να βρίσκεται στο πλευρό των ομάδων, τους ζήτησε να συνεχίσουν να τις στηρίζουν και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πάντες για την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου