Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

“Συγκρουόμενα” βγήκαν στο δρόμο!

Συγκρουόμενα (1)
Τα έχετε γνωρίσει μέσα στα Λούνα Παρκ. Έχετε έστω και μια φορά δοκιμάσει να κάνετε και να τρακάρετε τον φίλο ή την φίλη σας. Στην Κίνα, όμως, ένας άνθρωπος τα έβγαλε στον δρόμο!

Η αστυνομία στην Taizhou της Κίνας εντόπισε έκπληκτη έναν κύριο να οδηγεί δύο “συγκρουόμενα” στον δρόμο. Ο αξιωματικός Liu Yulin παρακολουθούσε από μια κάμερα την κίνηση σε έναν κεντρικό δρόμο όταν εμφανίστηκαν μπροστά του.
“Ένας άνθρωπος είχε καθίσει ανάμεσα στα δύο οχήματα και τα οδηγούσε. Αμέσως έδωσα εντολή σε έναν αστυνομικό που βρισκόταν εκεί κοντά να ελέγξει τι γίνεται”.
Συγκρουόμενα (1)
Ο αστυνομικός, Xiao Hu, σταμάτησε τα δύο κίτρινα συγκρουόμενα και τον οδηγό τους κύριο Zhang ο οποίος είπε ότι πήγαινε τα δύο οχήματα σε ένα πάρκο λίγο παρακάτω. Σύμφωνα με τον κύριο Zhang ήταν η πρώτη φορά που έβγαινε στο δρόμο με συγκρουόμενα και δεν ήξερε ότι ήταν παράνομο.
“Ο κώδικας κυκλοφορίας λέει ότι τα συγκρουόμενα δεν είναι οχήματα που έχουν κινητήρα, επομένως δεν μπορούν να κινούνται στο δρόμο” λέει ο Xiao Hu. Ωστόσο, η νομοθεσία δεν προβλέπει την τιμωρία ενός τέτοιου οδηγού κι έτσι ο κύριος Zhang αφέθηκε ελεύθερος λαμβάνοντας μια απλή προειδοποίηση!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου