Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Η φιέστα και τα… ρέστα (τους)!


Η φιέστα και τα… ρέστα (τους)!
Άλλοι «μεθυσμένοι» (απ’ τη χαρά του τίτλου) κι άλλοι… γκαζωμένοι (για το πώς θα παρκάρουν στα πλέι-οφ) μπαίνουν στην τελευταία στροφή της Superleague!

Την ώρα που ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα στήνει φιέστα με τη Λάρισα, ο Παναθηναϊκός -ελπίζει ότι- θα «στήνει στον τοίχο» το συνονόματο του Βόλου.

Κι ενώ ο Άρης θα… προσεύχεται για κάτι τέτοιο -παίζοντας στην Ξάνθη- η ΑΕΚ θα «ποντάρει» εναντίον του, φιλοξενώντας τον Ηρακλή!

Παρακολουθήστε live όλες τις αναμετρήσεις από τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και το www.sport-fm.gr.


ΑΕΚ-Ηρακλής (NovaSports 6)

Νίκη και… έφυγε για τελικό! Στο τελευταίο παιχνίδι πριν διεκδικήσει την κούπα, η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για πρόβες. Απέναντι στον… ξεκληρισμένο «Γηραιό» (δώδεκα παίκτες θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη), η «Ένωση» είναι υποχρεωμένη για το τρίποντο. Αν… βγάλει την υποχρέωση -και ταυτόχρονα δεν κάνει το ίδιο ο Παναθηναϊκός στο Βόλο ή ο Άρης στην Ξάνθη- θα διατηρήσει στα (αναστρέψιμα) επίπεδα των δύο πόντων τη διαφορά από τους «πράσινους» στα πλέι-οφ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Κώτσιρος (Αρκαδίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


SKODA Ξάνθη-Άρης (ΕΤ3)

Αυτός τη δουλειά του! Ελπίζοντας πως το… σώμα θα κάνει το καθήκον του στα Πηγάδια (με τη νίκη απέναντι στην ελλιπέστατη Ξάνθη), το πνεύμα του Άρη θα στέλνει θετική ενέργεια στον Παναθηναϊκό. Εφόσον το «βουντού» πιάσει και οι «πράσινοι» δεν χάσουν στο Βόλο, το απόλυτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο (θα είναι το πέμπτο σερί τρίποντο, αν το πάρει την Κυριακή) θα έχει βάλει «από το παράθυρο» τους «κίτρινους» στα πλέι-οφ!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος (NovaSports 7)

«Εγώ λέω να πηγαίνω»! Αυτό θα τραγουδήσει στην τελευταία… εμφάνισή του στη Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας! Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας, οι Αρκάδες θα εκφράσουν τη ζήλεια τους στους Νεοσμυρνιώτες (για εκείνο που δεν κατάφεραν οι ίδιοι) και -με την ελπίδα να μην αργήσουν να ανταμώσουν ξανά- θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης


Ατρόμητος-Καβάλα (Nova Highlights)

Απόκριες στο Περιστέρι! Χωρίς βαθμολογικές σκοτούρες πλέον στο πρωτάθλημα (μετά τη νίκη-σωτηρία με τον Ολυμπιακό), ο Ατρόμητος στρέφει το βλέμμα στο Κύπελλο. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τον τελικό, οι Περιστεριώτες «ντύνουν ΑΕΚ την (αδιάφορη) Καβάλα και κάνουν πρόβα-τζενεράλε για το μεγάλο «ραντεβού» της 30ης Απριλίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου), Ζαρακοβίτης (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ:


Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός (NovaSports 1)

Κι όμως, το θέλουν κι οι δυο! Στο μοναδικό παιχνίδι της αγωνιστικής όπου ο ένας από τους δύο ΔΕΝ θα δροσίζεται -την ώρα που ο άλλος θα ζορίζεται- Βολιώτες και «πράσινοι»… καίγονται το ίδιο για τη νίκη! Την παίρνουν οι γηπεδούχοι; Πανηγυρίζουν (έστω και καταφέρνοντας να το κάνουν θρίλερ) την είσοδο στα πλέι-οφ. Την παίρνει ο Παναθηναϊκός; Μπαίνει σ’ αυτά με διαφορά (τριών πόντων) και ως απόλυτο «αφεντικό» για τη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Καρσιώτης (Κορινθίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό


Ολυμπιακός-Λάρισα (ΝΕΤ)

Κούπα σηκώνει, τιμώντας τον Αντώνη! Η ώρα της φιέστας του Ολυμπιακού για τον τίτλο συναντιέται με εκείνη της αποχώρησης του Αντώνη Νικοπολίδη και ο Πειραιάς τιμά… δεόντως και τους δύο! Στο ρέκβιεμ της Λάρισας για τον υποβιβασμό, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θα φτιάχνουν την τραγική ειρωνεία, τραγουδώντας για το 13ο πρωτάθλημα στα 15 τελευταία χρόνια!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»


ΠΑΟΚ-Κέρκυρα (NovaSports 4)

Χαλαρά, αλλά σοβαρά! Μπροστά στα… καρεκλάκια της Τούμπας (εξαιτίας της τιμωρίας του), ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να «σκοτωθεί», αλλά χρειάζεται σίγουρα να προσέξει. Απέναντι στην -ανακουφισμένη από τον υποβιβασμό και άρα… άνετη- Κέρκυρα, στον «δικέφαλο του Βορρά» αρκεί ένας πόντος για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι-οφ, χωρίς να τον ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Άρης στην Ξάνθη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπιτσίδης (Θράκης), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα


Πανσερραϊκός-Εργοτέλης (NovaSports 3)

Παιχνίδι… κυριλέ! Αφού ο μεν εξασφάλισε ότι θα είναι και του χρόνου «κύριος» στα σαλόνια και ο δε εμφανίστηκε αποφασισμένος (νίκη με Παναθηναϊκό, ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη) να τα αποχαιρετήσει ως τέτοιος, Πανσερραϊκός και Εργοτέλης ανταλλάσσουν την τελευταία… χειραψία τους στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου