Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Η ώρα της αλήθειας για Βαλβέρδε

 
troktiko    Η ώρα της αλήθειας για Βαλβέρδε
Σήμερα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον στη συνεργασία Βαλβέρδε-Ολυμπιακού, στη συνάντηση που θα έχει ο Βάσκος τεχνικός με τον Βαγγέλη … Μαρινάκη. Όπως αποκάλυψε το www.sport-fm.gr και ο Μιχάλης Τσόχος, ο προπονητής έχει συμφωνήσει με την οικογένειά του να παραμείνει έναν ακόμη χρόνο στην Ελλάδα, αλλά απομένει και το τελικό ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ για να τακτοποιηθούν και κάποια άλλα ζητήματα.


Πάντως αν δεν προκύψει συμφωνία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να ανακοινώσει ως αντικαταστάτη του Βαλβέρδε τον Έκτορ Κούπερ. Ο Αργεντινός φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει, αλλά περιμένει στη γωνία και το πιθανότερο είναι να παραμείνει στη θέση του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Την ίδια ώρα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία για την επέκταση συμβολαίου στους Κέβιν Μιραλάς, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ούρκο Πάρντο, ενώ θα ακολουθήσουν οι Ράφικ Τζεμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης.
Τα πουλέν του Μαθία
Ο Εδουάρδο Μαθία, που θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, έρχεται στην Αθήνα με συγκεκριμένες μεταγραφικές προτάσεις. Σύμφωνα με τη «SportDay», ψηλά στη λίστα του βρίσκεται ο Ντάνι Πατσέκο, ο 20χρονος περιφερειακός επιθετικός που ανήκει στη Λίβερπουλ και παίζει δανεικός στη Νόριτς (3 συμμετοχές στην Championship). Τον Ισπανό άσο, που έχει προταθεί ξανά σε ελληνικές ομάδες, είχε πάει ο ίδιος ο Μαθία στη Λίβερπουλ. Επίσης στα υπόψη του ανθρώπου που όλα δείχνουν πως θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής βρίσκεται και ο Μάρτι Ριβερόλα, ο 20χρονος Ισπανός που ανήκει στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και αγωνίζεται δανεικός στη Φίτεσε (11 συμμετοχές και 1 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα).
Κι άλλος από τη Γαλλία
Ο Κάρλος Σάντσες της Βαλανσιέν και ο Μοργκάν Αμαλφιτανό της Λοριάν παραμένουν πρώτοι στόχοι του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του κέντρου από το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά σύμφωνα με τη «SportDay» εξετάζεται ως τρίτη επιλογή ο Άρνολντ Εμβουεμπά. Ο 26χρονος Γάλλος αγωνίζεται ως καθαρόαιμο αμυντικό χαφ, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 και κοστολογείται στα 2 εκατ. ευρώ. Αποκτήθηκε το 2008 από την Πόρτσμουθ και φέτος έχει 27 συμμετοχές και 2 γκολ στη Ligue 1.
«Για τον Αντώνη»
Βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που παρουσίασαν στο ματς με τον Ατρόμητο ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τους παίκτες του Ολυμπιακού στη χθεσινή προπόνηση. «»Πρέπει να νικήσουμε γιατί έχουμε τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, για να κάνουμε ρεκόρ νικών στην έδρα μας, αλλά και για τον Αντώνη», είπε ο Βάσκος τεχνικός αναφερόμενος στο γεγονός ότι αυτό θα είναι το τελευταίο ματς στην καριέρα του πολύπειρου γκολκίπερ.
* Ο Άλμπερτ Ριέρα ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του και το υπόλοιπο τιμ της ομάδας πως την Παρασκευή θα τους κάνει το τραπέζι, καθώς εκείνη την ημέρα κλείνει τα 29 του χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου