Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Συνάντηση Ντέμη-Μελισσανίδη

 
troktiko    Συνάντηση Ντέμη Μελισσανίδη
Μία συνάντηση που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα, έγινε προ ημερών ανάμεσα στον Ντέμη Νικολαΐδη και τον … Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπως αναφέρει το www.aek365.gr, ο παλαίμαχος άσος και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία να συναντηθεί με τον «τίγρη» και αντικείμενο της κουβέντας τους δεν μπορεί να ήταν κάτι διαφορετικό από την κατάσταση στην αγαπημένη τους ομάδα.


Το περιεχόμενο της συζήτησής τους δεν έγινε γνωστό, όμως δεδομένου ότι δεν τους συνδέει τίποτε άλλο, όλοι υποθέτουν πως το αντικείμενο της κουβέντας ήταν το μέλλον της «Ένωσης» με βάση τα υπάρχοντα σοβαρά προβλήματα. Υπενθυμίζεται πως ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν στην προεδρία της ΠΑΕ, όταν το 2008 απορρίφθηκε η πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη για συμμετοχή στη μετοχική σύνθεση ως επικεφαλής ομάδας επιχειρηματιών.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν επιθυμεί την επιστροφή του σε διοικητικό πόστο στην ομάδα, αλλά θέλει να συμβάλει ώστε να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει χαρακτηριστεί από πολλούς φιλάθλους της ΑΕΚ ενδεδειγμένη λύση, ωστόσο και ο «τίγρης», ακόμη και αν δεχτεί να συζητήσει κάτι τέτοιο, δεν προτίθεται να επωμιστεί μόνος του ολόκληρο το βάρος της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου