Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Περάστε κόσμε…


Κάλεσμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού από Σπανούλη-Νεστέροβιτς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λοτομάτικα Ρόμα στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας, με τους Βασίλη Σπανούλη και Ράσο Νεστέροβιτς να ευελπιστούν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη μαζική συμπαράσταση του κόσμου τους, στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση της κορυφής του β’ ομίλου.

Ο διεθνής γκαρντ των κυπελλούχων Ελλάδος, Βασίλης Σπανούλης, μιλώντας για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα, η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της αυλαίας της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας, τόνισε: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, θέλουμε τη νίκη προκειμένου να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Έχω εξηγήσει τις προηγούμενες μέρες γιατί είναι σημαντικό να τερματίσουμε στην κορυφή. Η Ρόμα έρχεται χωρίς άγχος και αυτό τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους. Δεν μας αποπροσανατολίζει το γεγονός ότι κερδίσαμε εύκολα στη Ρώμη, πρέπει να μπούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του, ο έμπειρος Σλοβένος σέντερ, Ράσο Νεστέροβιτς, σημείωσε: «Είναι το τελευταίο της πρώτης φάσης στην Ευρωλίγκα θέλουμε να δούμε πολύ κόσμο στο γήπεδο, να μας στηρίξουν για να φτάσουμε στη νίκη και να πάρουμε την πρώτη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου