Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ανάσταση Χριστουγεννιάτικα!


Η ΑΕΚ δεν... θαμπώθηκε από την ομορφιά του νέου γηπέδου της Λάρισας! Φανερά συγκροτημένη σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις, μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει και το πέτυχε με το... παραπάνω διασύροντας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την ΑΕΛ!

Η Ενωση επικράτησε με 4-0 στο «AEL FC ARENA» και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα συναντήσει τους: Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό Βόλου και Ατρόμητο. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το πρώτο γκολ της ΑΕΚ με τον Μπλάνκο είναι μια φάση οριακή, με τον Αργεντινό να ελέγχεται ως οφσάιντ, ενώ το... μαύρο κομμάτι του αγώνα ήταν τα τελευταία λεπτά...


Ανάσταση Χριστουγεννιάτικα!

Εκεί φάνηκε πως οι οπαδοί των ελληνικών ομάδων δεν πρόκειται να σεβαστούν κανένα γήπεδο-στολίδι όταν η ομάδα τους θα τους απογοητεύσει... Ο διαιτητής Σταθόπουλος αναγκάστηκε να λήξει άρον άρον το παιχνίδι όταν μερίδα οπαδών άρχισε να... μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κροτίδες και φωτιές σε πανό έκαναν την εμφάνισή τους...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πολλές μεγάλες στιγμές μπορεί να έλειψαν, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν αποφασισμένοι και απέκτησαν από νωρίς την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιες μέτριες μόνο στιγμές... μετρήθηκαν μέχρι το 38!

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Σκόκο πέρασε στον Μπλάνκο, το σουτ του τελευταίο βρήκε αρχικά το δοκάρι αλλά ο Αργεντινός πήρε το... ριμπάουντ και την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Η φάση ήταν οριακή, με τους λαρισινούς να διαμαρτύρονται για οφσάιντ όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε... Στο 43’ ήρθε ακόμη ένα καλό σουτ του Σκόκο που μπλόκαρε ο Αμπάρης, ενώ είχε προηγηθεί η καλή στιγμή για την Λάρισα με τον Κανόμπιο, στο 36’.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 49’, ο Μετίν βρέθηκε σε καλή θέση αλλά μπερδεύτηκε και άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, ενώ στο 52’ ήταν η σειρά του Κατσιαρού να επιχειρήσει την μακρινή σέντρα, με τον Σάχα να μπλοκάρει. Ενα λεπτό αργότερα, ήρθε ο Γεωργέας να εκμεταλλευτεί ιδανικά την εκπληκτική σέντρα του Λυμπερόπουλου και με σουτ να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια, η Λάρισα προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε ποτέ να βρει τον... δρόμο της. Στο 58’, ο Μπλάζεκ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, την ώρα που η γκρίνια στην κερκίδα έκανε την εμφάνισή της.

Στο 77’, ήρθε ο Τζιμπούρ να κάνει το 3-0 με κεφαλιά και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, ένας θρίαμβος που ολοκληρώθηκε στο 84’ με τον Μανωλά να σκοράρει... τελευταίως και να διαμορφώνει το τελικό 4-0. Φαίνεται πως η... κατσάδα Αδαμίδη έπιασε τόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου