Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ηρακλής-ΠΑΟΚ 0-0

Ο ΠΑΟΚ ήταν αναποτελεσματικός επιθετικά και έτσι έφυγε από το Καυτανζόγλειο μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Ο "Δικέφαλος" που χρειάζεται πλέον μόνο ένα βαθμό για να σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ είχε ορισμένα πολύ καλά διαστήματα στην απόδοσή του αλλά και κάποια στα οποία έπαθε black out
Την ευκαιρία να εξασφαλίσει από σήμερα (10/4) την παρουσία του στα πλέι οφ έχασε ο ΠΑΟΚ. Και το έκανε γιατί ήταν και πάλι "λίγος" επιθετικά. Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Ελ Ζαρ και Μουσλίμοβιτς ήταν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και πλέον ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άλλο ένα βαθμό στον αγώνα με την Κέρκυρα για να μην αποτύχει και στον τελευταίο του στόχο.


Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε βαθμό πάνω από τη βάση στην προσπάθειά του να καλύψει το κενό του Γκαρσία αλλά έμεινε και πάλι μεταξεταστέος στην επίθεση.
Είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έλεγξε το ρυθμό στο χώρο του κέντρου με τον Βιτόλο και τον Ίβιτς να κυριαρχούν. Μάλιστα είχε τις ευκαιρίες από νωρίς να φτάσει στο γκολ εκμεταλλευόμενος τις αργές αντιδράσεις της άμυνας του Ηρακλή αλλά για μία ακόμη φορά ήταν αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Με το πέρασμα του χρόνου και παρότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, ο ρυθμός ανέβηκε και οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν τις ευκαιρίες να σκοράρουν με τον Σολτάνι να χάνει τετ α τετ και τον ΠΑΟΚ με Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη να αστοχεί απέναντι στον Μπαντή και να χάνει το πολύ σημαντικό πλεονέκτημα που θα του έδινε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Άργησε να βρει ρυθμό στο δεύτερο μέρος
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά, πίεσε κυρίως με ψηλές μπαλιές αλλά ο ΠΑΟΚ ανέβασε σιγά σιγά την απόδοσή του, πήρε και πάλι τον έλεγχο στο κέντρο και δημιούργησε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Ήταν, όμως, απελπιστικά αναποτελεσματικός. Τόσο με τον Ελ Ζαρ σε δύο φάσεις και ιδιαίτερα με τον Μουσλίμοβιτς που κατάφερε να αστοχήσει από τρομερά πλεονεκτική θέση. Το 0-0 έδωσε στον ΠΑΟΚ τον ένα βαθμό που  ωστόσο δεν του εξασφαλίζει την παρουσία στα πλέι οφ και πλέον θα διατηρήσει το άγχος του για λίγες ακόμα μέρες καθώς το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Κέρκυρα στην Τούμπα είναι απαραίτητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου