Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

«Βόμβα» Ριβάλντο στο λιμάνι!



Βόμβα Ριβάλντο έστω και... ετεροχρονισμένη! Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βάζει... βόμβα στο λιμάνι και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Lancenet», υποστηρίζει πως την σεζόν 2004-05 ο Ολυμπιακός είχε τάξει πριμ στην Λα Κορούνια προκειμένου να νικήσει την Μονακό στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων του Champions League.

«Αφού είχα παίξει στο παρελθόν και στη Λα Κορούνια, μίλησα σε έναν ποδοσφαιριστή από κει και του είπα ότι η ομάδα μου (Oλυμπιακός) θα τους προσέφερε χρήματα αν κέρδιζαν τη Μονακό. Αν αυτό συνέβαινε, αυτομάτως θα προκρινόμασταν.


Τελικά όμως δεν έγινε. Πιστεύω ότι το να δώσεις χρήματα σε μια άλλη ομάδα για να νικήσει, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που δεν γίνεται είναι να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να χάσει. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τον χαρακτηρίζει «διαμεσολαβητή», ενώ στην συνέχεια των δηλώσεών του, αναφέρθηκε και σε παρόμοιο περιστατικό όταν ήταν παίκτης της Λα Κορούνια: «Ο αρχηγός της ομάδας μας ειδοποίησε ότι αν κερδίζαμε εκτός της Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ θα μας έστελνε χρήματα. Τελικά χάσαμε, αφού ο Ρονάλντο εκείνη την εποχή... πετούσε και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ».

Να σημειωθεί πως στον συγκεκριμένο αγώνα η Λα Κορούνια όχι απλά δεν νίκησε, αλλά γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από την Μονακό, την ώρα που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από την Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» και φυσικά έμεινε εκτός συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου