Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Αποτοξίνωση από το πρωί μέχρι το βράδυ

 troktiko






Τί πρέπει να ακολουθήσετε;
Ας ξεκινήσετε την ημέρα σας, με αποτοξίνωση. Ένα ποτήρι με χλιαρό νερό και λίγο στημένο λεμόνι είναι το συνιστώμενο ρόφημα. Εκτός του ότι χαρίζει βιταμίνη C στο σώμα σας επιπλέον βοηθάει στην καλύτερη πέψη. Ωστόσο εσείς θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και να καταναλώνετε νερό καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας. Ένα μπουκαλάκι νερό μέσα στην τσάντα σας θα σας βοηθήσει!

Πριν συνεχίσετε λοιπόν με το πρωινό σας, προτείνουμε να γυμναστείτε. Αν επιλέξετε να γυμνάζεστε τις πρωινές ώρες αντί για τις βραδινές θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η πρωινή γυμναστική κρατάει το σώμα σας ζεστό και βοηθάει το αίμα σας να έχει πιο σωστή κυκλοφορία. Επιπλέον θα δείτε ότι θα αισθάνεστε αναζωογονημένοι, μετά από μία πρωινή γυμναστική.
Φυσικά δεν ξεχνάτε το πρωινό. Σιγουρευτείτε ότι τρώτε ένα πλήρες γεύμα γεμάτο από πρωτεΐνη που σας χορταίνει και σας χαρίζει ενέργεια. Υγιεινές συνταγές smoothie είναι ιδανικές για το πρωινό σας γεύμα.

Τέλος όταν φτάσετε στην δουλειά προτιμήστε να φτιάξετε τσάι και όχι καφέ. Είναι ένα ρόφημα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που βοηθάνε τον μεταβολισμό σας να ενεργοποιηθεί. Αν θέλετε και ένα snack προτιμήστε ένα φρούτο ή ένα γιαούρτι χαμηλών λιπαρών.
Συνεχίστε την ημέρα σας με ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο και αποφύγετε λιπαρά και γλυκά. Αν γυμναστείτε το πρωί είναι περιττό να επαναλάβετε και το βράδυ. Σε κάθε περίπτωση οι υπερβολές δεν κάνουν καλό στην καθημερινότητά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου