Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ξαφνικό πρόβλημα με Γκιστ!

Ξαφνικό πρόβλημα με Γκιστ!










Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δύο ημέρες πριν την διεξαγωγή του δεύτερου τελικού των πλέι οφ της Α1, με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (Δευτέρα 26/5, 19:45, ΝΕΡΙΤ),


Κι αυτό γιατί ο Ελληνας τεχνικός είδε τον Τζέιμς Γκιστ να απουσιάζει από την προπόνηση του Σαββάτου (24/5), λόγω τραυματισμού!
Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο και υποβάλλεται σε θεραπεία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα για το αν θα μπορέσει να προλάβει το ματς του ΣΕΦ, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα τον περιμένει ως την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποιο άλλο απρόοπτο, με τον Αλβέρτη να βλέπει τους υπόλοιπους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.Αναμφίβολα μιλάμε για έναν πολύ σημαντικό παίκτη, ο οποίος αν λείψει θα αποτελέσει πλήγμα στην φροντ λάιν του «τριφυλλιού». Υπενθυμίζεται ότι ο Γκιστ είχε απουσιάσει για αρκετές ημέρες και στα μέσα Φεβρουαρίου λόγω τραβγήγματος στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να απουσίασει από τον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου