Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Το Facebook σε ρόλο “προξενήτρας” – Θα σε βοηθάει να βρεις υποψήφιο σύντροφο και να βγεις ραντεβού!

 troktiko







Το Facebook πρόκειται σταδιακά να δώσει την δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να αναζητούν στους κόλπους του συντρόφους…
ζητώντας την κρίσιμη πληροφορία από εκείνους και εκείνες που αποκρύπτουν εάν είναι διαθέσιμοι για σχέση. Μαζί με τους ενδιαφερόμενους, θα ενημερώνονται το Facebook και οι διαφημιζόμενοι.

Μέχρι σήμερα, οι επισκέπτες των χρονολογίων στο μεγαλύτερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να ζητήσουν προσωπικές πληροφορίες που παραμένουν είτε αδιόρατες δημόσια ή ελλιπείς. Έτσι, μπορεί κανείς να ζητήσει προσωπικές πληροφορίες όπως την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το τηλέφωνο, ή η διεύθυνση κατοικίας.
Το νέο “ask button” θα εμφανίζεται σύμφωνα με το in.gr, στην σελίδα ενός μέλους της υπηρεσίας όταν έχει επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει εάν είναι ελεύθερος/-ρη, σε σχέση κ.λπ. (relationship status). Η δυνατότητα να ζητήσει κανείς να μάθει για αυτό θα είναι φυσικά ορατή (Ask button) μόνο σε όσους επισκέπτονται το χρονολόγιο και όχι στον ίδιο τον δημιουργό του προφίλ. Η απάντηση θα είναι ορατή μόνο σε αυτόν που την ζητήσει.

Όπως επισημαίνει το Mashable, απαντώντας σε έναν τρίτο ιδιωτικά μέσω της λειτουργίας, το Facebook και οι διαφημιζόμενοι ενημερώνονται επίσης και μπορεί να χρησιμοποιήσουν την πληροφορία για να σερβίρουν στοχευμένες διαφημίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου