Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

38άχρονη μαμά «πήρε» το φίλο της κόρης

image
38άχρονη μητέρα αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη, μετά από απόφαση δικαστηρίου της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, κατηγορούμενη ότι έκανε σεξ με το 15άχρονο φίλο της κόρης της.

Λεπτομερέστερα, η 38άχρονη κ. Χέδερ Σαλίνες φέρεται ότι παραδέχτηκε σεξουαλικές πράξεις με το 15άχρονο μαθητή, τόσο σε ξενοδοχείο, όσο και σε αυτοκίνητο. Φέρεται επίσης ότι είπε: «Δεν ήταν παιδί, φέρθηκε σαν ώριμος άντρας». Το δικαστήριο την άφησε ελεύθερη, μέχρι να γίνει η δίκη της, ορίζοντας χαμηλή εγγύηση 7.500 δολαρίων, απαγορεύοντάς της όμως να πλησιάσει το νεαρό εραστή.
Η υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν ο 15άχρονος κλήθηκε στο γραφείο του στο διευθυντή του σχολείου, στα Σόγκας της Μασαχουσέτης, επειδή έδειχνε στους συμμαθητές του γυμνές φωτογραφίες στο κινητό, τις οποίες τραβήξει η κ. Σαλίνες και του τις είχε στείλει. Οι φωτογραφές απεικόνιζαν την ίδια, το νεαρό και τους δυο τους. Η 38άχρονη αντιμετωπίζει πιθανή κατηγορία βιασμού, την οποία αποκρούει, τονίζοντας τη συναινετικότητα των πράξεων. Η κατηγορούμενη είναι παντρεμένη και η οικογένειά της στέκει στο πλευρό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου