Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Έκλεψε τα κοσμήματα της γιαγιάς του και τα πούλησε!

 troktiko





Ισχυρό σοκ πρέπει να υπέστη μια 62χρονη γυναίκα στην πόλη της Ρόδου, όταν πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ότι αυτός που έκλεψε τα πολύτιμα κοσμήματά της, αξίας 25.000 ευρώ ήταν ο ίδιος της ο… εγγονός, ο οποίος…

μάλιστα τα είχε «σκοτώσει» για ελάχιστα χρήματα!
Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής με δράστες τον 19χρονο εγγονό και έναν 24χρονο φίλο του. Οι δυο τους παρέδωσαν τα κλεμμένα κοσμήματα σε έναν 44χρονο που με τη σειρά του πούλησε μέρος τους σε έναν τέταρτο -άγνωστο προς το παρόν- άνδρα ο οποίος του έδωσε ως αντάλλαγμα 1.300 ευρώ! Ο 44χρονος κράτησε 200 ευρώ και έδωσε τα υπόλοιπα 1.100 στους δράστες της κλοπής.
Όμως, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και οι δυο νεαροί ομολόγησαν την κλοπή, ενώ τα υπόλοιπα κοσμήματα που δεν είχαν προλάβει να πουλήσουν βρέθηκαν στο σπίτι του 44χρονου και επιστράφηκαν στη γιαγιά. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, οι δράστες δεν συνελήφθησαν και σε βάρος του εγγονού και του συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για υφαίρεση, ενώ σε βάρος του 44χρονου και του άγνωστου αγοραστή που αναζητείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

*** Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας οδηγούνται δύο τσιγγάνες ηλικίας 46 και 33 χρόνων, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας για απόπειρα κλοπής στο σπίτι μιας ηλικιωμένης. Οι δύο γυναίκες διέρρηξαν τη μονοκατοικία στην πόλη της Άρτας και προσπάθησαν να κλέψουν ό,τι θα έβρισκαν, αλλά έγιναν αντιληπτές από τον γιο της ιδιοκτήτριας και τράπηκαν σε φυγή για να πέσουν στα χέρια των αστυνομικών που ειδοποιήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου