Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Σίλντενφελντ… παραμονής!

 troktiko








Ευτυχής για τον Παναθηναϊκό αναμένεται να είναι η κατάληξη του σήριαλ με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Κι αυτό γιατί, όλα δείχνουν ότι ο κροάτης αμυντικός θα παραμείνει στο «τριφύλλι», με την υπόθεση να τελειώνει έως την…

Οι «πράσινοι» έχουν εντείνει τις συζητήσεις τους με τους Ρώσους. Ο «Σίφο», μάλιστα, τους πιέζει, καθώς θέλει να ξέρει που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν πριν από το παιχνίδι της Κροατίας με τη Βραζιλία, στην πρεμιέρα του Μουντιάλ. Ο ίδιος, φυσικά, έχει επιλέξει Παναθηναϊκό, καθώς εδώ και καιρό έχει συμφωνήσει σε όλα με την ελληνική ομάδα.
Μάλιστα, όπως έχει διαρρεύσει από το περιβάλλον του, ο Κροάτης απέρριψε προτάσεις από ομάδες της Αυστρίας και της Γερμανίας, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, έχοντας, φυσικά, μπροστά του και την πρόκληση της Ευρώπης. Αν, λοιπόν, δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Σίφο συνεχίζει στους Κυπελλούχους Ελλάδας.
Σε ανοικτή γραμμή με Ζέκα, «Κάρα»
Σε ανοικτή γραμμή με τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Κάρλος Ζέκα είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με στόχο να τελειώνουν οι υποθέσεις θετικά το συντομότερο δυνατό.

Με τον Πορτογάλο θα γίνει μια νέα κουβέντα, μέσω του μάνατζέρ του και αναμένεται να επέλθει οριστική συμφωνία για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017. Σε ό, τι αφορά τον «Κάρα» τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στον μάνατζέρ του η οικονομική πρόταση και ο έμπειρος άσος θα απαντήσει. Στο «πράσινο στρατόπεδο» υπάρχει αισιοδοξία για επιστροφή του ποδοσφαιριστή στη μεγάλη του αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου