Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ο Γιαννακόπουλος παραιτήθηκε απο την προεδρία του ΠΑΟ

 troktiko






Την αποχώρησή του από την προεδρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ενώ εξαπέλυσε «βολές» και ….

κατά των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του «τριφυλλιού», επισημαίνοντας ότι η νέα σύνθεση θα αποτελείται από ανθρώπους της «πράσινης» οικογένειας, ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για ελληνοποίηση της ομάδας.
Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε:
-Για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη: «Ο Φραγκίσκος όταν και όποτε του έχει ζητηθεί είναι παρών. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε αυτόν. Δικαιωθήκαμε με την επιλογή του, παρότι διαβάσαμε ότι ο Παναθηναϊκός «μίκρυνε». Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Ο Φραγκίσκος είναι ζωντανό κομμάτι της ιστορίας και φυσικά θα παραμείνει. Θα είναι τιμ μάνατζερ, παρών όπως πάντα και πιστός στον Παναθηναϊκό. Ο Φραγκίσκος απέδειξε ότι είναι και προπονητής. Με τις δικές μου γνώσεις, που δεν είναι πάρα πολλές, είναι πετυχημένος, γύρισε την ψυχολογία στην ομάδα που ήταν το βασικό ζητούμενο και ο Φραγκίσκος είναι μετρ σε αυτό».  
-Για τον νέο προπονητή των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Ο Ιβάνοβιτς είναι από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη με σπουδαία δείγματα γραφής. Τα λένε όλα τα επιτεύγματά του. Του εξηγήσαμε το σχέδιο που υπήρχε με τους νέους παίκτες και δέχθηκε να το υπηρετήσει. Εξέφρασε πίστη στο πλάνο μας και μπορεί να μας βοηθήσει. Θεωρούμε ότι είναι ο κατάλληλος γι” αυτό που επιθυμούμε, δηλαδή την ελληνοποίηση του ρόστερ και το ελκυστικό θέαμα. Τα πιστεύω του Ιβάνοβιτς για τον αθλητισμό,τη ζωή των αθλητών,δουλεύει πάρα πολύ και δεν χρειάστηκε να μου πει κάτι. Ήταν πρώτη μου επιλογή. Πιστεύω στην πειθαρχία και στον τρόπο λειτουργίας του κ. Ιβάνοβιτς, και γι” αυτό πήρα την απόφαση αυτή».
-Για την αποχώρησή του από τη θέση του προέδρου της ΚΑΕ: «Κλείνω δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Έχω ξοδέψει πολύ χρόνο, θεωρώ ότι πετύχαμε πολλά, παρά το ότι μας θεωρούσαν τελειωμένους. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να ασχολούμαι 365 μέρες με την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Θα υπάρχει διευρυμένο ΔΣ με ανθρώπους που γνωρίζουν τι συμβαίνει και τι γίνεται. Δεν θα είμαι πρόεδρος. Σε λίγες μέρες θα ενημερωθείτε σχετικά για τα πρόσωπα και τη σύνθεση. Είναι μέσα από την οικογένεια του Παναθηναϊκού».

-Για τις μεταγραφές: «Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με ελληνική ταυτότητα και θα φανεί και στο μέλλον. Όσο για μεταγραφές θα μιλήσει ο ίδιος ο προπονητής. Δεν ανακατεύτηκα και δεν ανακατεύομαι στα της ομάδας. Μόνο στην περίπτωση Πινγκ για κάποιους λόγους και στου Καπόνο, που ήταν ένα δώρο προς την ομάδα. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον για νεαρούς Έλληνες και τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουμε για να χτίσουμε τον Παναθηναϊκό της επόμενης δεκαετίας. Υπάρχουν ενέργειες, όχι κάτι ανακοινώσιμο. Θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή στο ρόστερ. Πολλοί από την ομάδα δε θα είναι μαζί μας του χρόνου. Ίσως «σπάσουν» και κάποια συμβόλαια. Πρέπει να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Δεν άρεσε σε κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου