Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Κερδίζει πόντους ο Ταιβόνεν στον Ολυμπιακό

Ο Όλα Τοϊβόνεν είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ Ο Ολυμπιακός έχει καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τη Χίρενφεϊν να παραχωρήσει τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον, ωστόσο η ολλανδική ομάδα δείχνει αμετακίνητη στις οικονομικές της απαιτήσεις, ζητώντας ακατέβατα 8 εκατ. ευρώ. Η πρόταση που έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά είναι η καλύτερη προσφορά που έχουν στα χέρια τους οι Ολλανδοί, ωστόσο η Χίρενφεϊν αρνείται... πεισματικά να δώσει τον Ισλανδό στράικερ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί όλο το καλοκαίρι με τη συγκεκριμένη περίπτωση και πλέον οι Πειραιώτες εξετάζουν με άλλο μάτι και άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολα Τοϊβόνεν της Ρεν είναι η λύση που κερδίζει πόντους τις τελευταίες μέρες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, έχει καλή άποψη για τον Σουηδό στράικερ και έχει πει στη διοίκηση των Πειραιωτών ότι δεν είναι αντίθετος στην προοπτική απόκτησης του 28χρονου επιθετικού της γαλλικής ομάδας.Ο Μίνο Ραϊόλα έχει προτείνει τον Σουηδό επιθετικό στους «ερυθρόλευκους» και το σίγουρο είναι πως η γαλλική ομάδα έχει μικρότερες απαιτήσεις από αυτές που προέβαλε η Χίρενφεϊν για τον Φινμπόγκασον και η μεταγραφή μπορεί να γίνει πιο εύκολα. Επίσης, ο Τοϊβόνεν επιθυμεί να φύγει από τη Ρεν, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει στη γαλλική ομάδα και είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Μένουν οι ανακοινώσεις
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι από προχθές βράδυ στην Αθήνα. Ο διεθνής Νορβηγός αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας, το οποίο θα είναι τριετούς διάρκειας. Ο 22χρονος μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Πειραιά και απλώς απομένει η ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού για την επισημοποίηση της μεταγραφής.
Αλλωστε και ο τεχνικός της Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊχ, Τόρστεν Λίμπερκνεχτ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον γερμανικό τύπο ότι ο Ελαμπντελαουί αποτελεί πλέον παρελθόν από τη γερμανική ομάδα, η οποία δεν κατάφερε να παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. «Ηταν ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας μας, αλλά αποχωρεί για να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο την καριέρα του. Θα πάει σε μεγάλη ομάδα. Είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να βρούμε τον αντικαταστάτη του» τόνισε ο Γερμανός προπονητής. Ο δεξιός αμυντικός προορίζεται για «μπακ απ» του Λεάντρο Σαλίνο στην αμυντική διάταξη των Πειραιωτών.
Ξανά για Μανωλά
Για μία ακόμη μέρα ο ιταλικός Τύπος δημοσίευσε ρεπορτάζ αναφορικά με το μέλλον του Κώστα Μανωλά. Αυτή τη φορά ιταλικά σάιτ ανέφεραν (για πολοστή φορά) ότι η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού. Βέβαια κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι Ιταλοί έχουν γράψει και για ενδιαφέρον της Νάπολι και της Ρόμα για τον παίκτη.
Στέλνουν Ιμπραΐμι
Δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου ανέφεραν χθες ότι ο Σκοπιανός χαφ Αγκίρ Ιμπραΐμι, που έπαιξε στην Κάλιαρι με τη μορφή δανεισμού από τη Μάριμπορ, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Για τον 25χρονο άσο έχει δείξει ενδιαφέρον και η Λιντς, ωστόσο οι Ιταλοί γράφουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ στη Μάριμπορ για να πάρουν τον παίκτη. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ιμπραΐμι αγωνίστηκε σε 26 ματς του ιταλικού πρωταθλήματος, σημειώνοντας δύο γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου