Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

«Πρόταση 4,5 εκατ. σε Πρίντεζη η Γαλατά»

«Πρόταση 4,5 εκατ. σε Πρίντεζη η Γαλατά»Πρόταση-μαμούθ στον Γιώργο Πρίντεζη φέρεται να ΄χει καταθέσει σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «all-around.net» η Γαλατάσαραϊ που θα πληρώσει και το buyout του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η «Τσιμ Μπομ Μπομ» έχει καταθέσει ενώπιον του άσου του Ολυμπιακού μία προσφορά που δύσκολα βρίσκει κανείς στην Ευρώπη. Του προσφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ συνολικά για τρία χρόνια προσπαθώντας να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της. Και αυτό γιατί, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, ο έμπειρος φόργουορντ έχει εκφράσει επιθυμία παραμονής στους «ερυθρόλευκους».
Βέβαια, να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός υποστήριξε στο Goal και στο SentraGoal πως δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη και άφηνε να εννοηθεί πως ο παίκτης πωλείται ένα ποσό της τάξεως των δυο εκατ. ευρώ.
Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως το μέλλον του Σίμονς βρίσκεται στην Τουρκία που παρά τα δύο χρόνια που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, η Ουσάκ Σπορτίφ είναι πιθανός προορισμός για αυτόν.Και κάπου εκεί μπαίνει και το θέμα της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ και αγγίζει τα 150.000 ευρώ που θα πληρώσει η Γαλατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου