Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ελεύθεροι Ματσιούλις, Λάσμε και Μπράμος

Ελεύθεροι Ματσιούλις, Λάσμε και Μπράμος «Σκούπα» πήρε ο Παναθηναϊκός και με μια κίνηση «καθάρισε» πέντε παίκτες!
Ο Παναθηναϊκός αποδέσμευσε μέσω του δικαιώματος που είχε τους

Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ που είναι πλέον ελεύθεροι για να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε χρήση του δικαιώματος option out που διατηρεί στα συμβόλαια των Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ.
Τι σημαίνει πλέον αυτό; Δύο περιπτώσεις υπάρχουν: Πρώτον, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα πως δεν χρειάζεται τους συγκεκριμένους παίκτες. Δεύτερον, σκοπεύει με κάποιον ή κάποιους απ' αυτούς να επαναδιαπραγματευτεί από μηδενική βάση το νέο συμβόλαιο, κάτι βεβαίως που δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή.

Πλέον, το μεγάλο ερώτημα αφορά στο μέλλον του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά πιθανότατα θα ξεκινήσουν επαφές προκειμένου να βρεθεί λύση για να «σπάσει» η συνεργασία.Αλλωστε, τουλάχιστον ο Λάσμε και ο Ματσιούλις είναι από τους παίκτες που θα έβρισκαν ένα καλό συμβόλαιο στην Ευρώπην και είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να παραμείνουν εφόσον έχουν προτάσεις που πλησιάζουν τις φετινές αποδοχές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου