Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Πoρvoστάρ έκανε sex 12 ώρες επειδή κέρδισε η Χιλή







Η Εθνική Ομάδα της Χιλής όπως επίσης και οι φίλαθλοι καρδιοχτύπησαν κατά την διάρκεια του αγώνα με την Αυστραλία αλλά τελικά τα κατάφεραν και κέρδισαν. Κάποιοι όμως είχαν και ένα άγχος παραπάνω διότι ήξεραν πως σε περίπτωση νίκης δεν θα έβλεπαν χαρά μόνο στο γήπεδο αλλά και στα… σκέλια τους!
Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω τις κλασικές δεσμεύσεις του τύπου «αν πάρουμε το Μουντιάλ, θα κάνω στριπτίζ», μια πορνοστάρ από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής δεν περιορίστηκε σε τέτοια ημίμετρα. Υποσχέθηκε ξεκάθαρα (στους 20.000 followers που έχει στο twitter) ότι σε περίπτωση νίκης της Χιλής, θα πανηγύριζε με 12 ώρες σεξ μαζί τους!

«Αν η Χιλή νικήσει, ετοιμάστε τα πρoφυλακτικά. Μόνο για δυνατούς. Αν επικρατήσει η ομάδα μας, θα γιορτάσω με ένα μαραθώνιο σεξ στη Βίλα Ντελ Μαρ», έγραψε η ίδια σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport-fm.gr, Μάλιστα, η πορνοστάρ δεν δίστασε να σημειώσει παράλληλα και το κινητό της τηλέφωνο!

Μόλις τελείωσε το ματς και η Χιλή είχε σκοράρει τρεις φορές, η Μαρλέν άρχισε να δέχεται τηλεφωνήματα από τους ακόλουθους της στο Twitter που ζητούσαν να κάνουν σεξ μαζί της. Η ίδια δεν ήθελε να την αμφισβητήσει κανείς και γι αυτό τον λόγο δημοσίευσε και αποδεικτικό υλικό στο Twitter μαζί με το εξής μήνυμα: «Χαλαρώνοντας μετά από 12 ώρες απόλαυση. Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν ένας φοβερός πανηγυρισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου