Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Είδηση βόμβα – Αποχωρεί η Ferrari απο την φόρμουλα 1;;;

 troktiko





«Βόμβα» στα θεμέλια της Formula 1 πάει να βάλει η Ferrari, καθώς εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα και συμμετοχής σε άλλες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου…

αθλητισμού. Αιτία είναι η διαμάχη της με τη FIA λόγω της αλλαγής στους κανονισμούς. Ο πρόεδρος της «σκουντερία», Λούκα Ντι Μοντεζέμολο, μιλώντας στη Wall Street Journal, δεν διέψευσε αυτό το σενάριο.
«Η Formula 1 δεν λειτουργεί πλέον καλά. Η FIA έχει ξεχάσει ότι ο κόσμος βλέπει τους αγώνες για να πάρει χαρά και κανείς δεν τους βλέπει για να δει αποτελεσματικά και οικονομικά μονοθέσια. Ελάτε τώρα!», τόνισε, αναφερόμενος στις αλλαγές κανονισμών, που έχουν κάνει τα μονοθέσια περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον και με μειωμένο κόστος για τις ομάδες.
«Κανείς δεν θέλει να βλέπει έναν πιλότο να κάνει οικονομία στα καύσιμα ή να διαχειρίζεται τα ελαστικά του. Θέλουν να τους βλέπουν να πιέζουν τα μονοθέσιά τους στα όρια. Είναι άθλημα, αλλά ταυτόχρονα και show», πρόσθεσε το αφεντικό της Ferrari.

Ο Μοντεζέμολο κατέστησε σαφές πως δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να στραφεί η Ferrari σε άλλα πρωταθλήματα αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου