Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

“Τα θλιβερά τελευταία χρόνια της ζωής του Μάϊκλ Τζάκσον”

 troktiko







Ήταν η σκιά του τα τελευταία δυόμισι χρόνια της ζωής του. Οι σωματοφύλακες του Μάικλ Τζάκσον, Μπιλ Γουίτφιλντ και Τζέβον Μπεαρντ έζησαν και είδαν τα πάντα…

Ήταν τόσο πιστοί σ’ εκείνον που δούλεψαν για εκείνον χωρίς να πληρώνονται επί 4 μήνες όταν είχε οικονομικά προβλήματα. Τώρα βέβαια θα αποζημιωθούν πλήρως αφού έγραψαν βιβλίο για τα τελευταία δυόμισι χρόνια της ζωής του Βασιλιά της Ποπ.
Τον περιγράφουν ως ένα θλιμμένο, μοναχικό άνθρωπο που ζούσε μόνο για τα παιδιά του. Λένε ότι παρά την εκκεντρική ζωή του ήταν καλός πατέρας για την 17χρονη πλέον Πάρις και τον 12χρονο Μπλάνκετ.
«Δουλεύαμε για τον κ. Τζάκσον, όχι για τον Βασιλιά της Ποπ», λένε για να τονίσουν την ανθρώπινη πλευρά του.
Λένε επίσης ότι πιστεύουν ακράδαντα πως το αφεντικό τους δεν ήταν παιδόφιλος και μάλιστα ισχυρίζονται ότι είχε δυο μυστικές σχέσεις με δυο γυναίκες. Μάλιστα με τη μια είχε κάνει σεξ και στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας του.
Ο Μάικλ Τζάκσον αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αγαπημένη του Neverland στην Καλιφόρνια μετά το σκάνδαλο το 2005 και την δίκη του για παιδοφιλία και αναγκάστηκε να ζει σε ένα άλλο σπίτι στο Λας Βέγκας το οποίο σιχαινόταν.
 troktiko
Του άρεσε να ξοδεύει
Ήταν εκκεντρικός, λέει ο ένας από τους σωματοφύλακές του. Όταν έμπαινε σε ένα μαγαζί θα τα αγόραζε όλα. Όταν μέναμε σε ξενοδοχεία αγόραζε χιλιάδες βιβλία. Μια φορά αγόρασε ένα ολόκληρο βιβλιοπωλείο.
Τι είχε πάντα μαζί του
Ο Μάικλ είχε πάντα μαζί του δυο ασημένιους χαρτοφύλακες. Στον ένα είχε τα δυο όσκαρ που είχε κερδίσει το «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» και τα είχε αγοράσει για ένα εκατομμύριο δολλάρια. Στον άλλο είχε χιλιάδες δολάρια σε μετρητά.
Η εκκεντρική συλλογή του
Του άρεσε να συλλέγει μπουκάλια από σάλτσα ταμπάσκο. Είχε στο σπίτι εκατοντάδες τέτοια μπουκάλια. Επίσης, του άρεσε να χορεύει έως τις 4 το πρωί.
Οι μεταμφιέσεις του
Παρά το καυτό καλοκαίρι του Λας Βέγκας, ο Τζάκσον για να βγει από το σπίτι ντυνόταν μηχανόβιος. Φορούσε κράνος και δερμάτινα ή φορούσε επιδέσμους στο πρόσωπό του για να μην τον αναγνωρίσουν. Και στα παιδιά πάντα φορούσε μάσκες όταν έβγαιναν έξω μαζί του. Και ποτέ δεν αποκαλούσε ο ένας τον άλλο με το κανονικό του όνομα. Χρησιμοποιούσαν παρατσούκλια.
 troktiko
Θλιβερά πάρτι
Τα παιδιά του δεν ήξεραν ότι ο έξω κόσμος τον αποκαλούσε τρελό. Δεν είχε ίντερνετ στο σπίτι. Τα παιδιά δεν έβλεπαν τηλεόραση οπότε δεν είχαν μάθει όλα τα άσχημα που ακούγονταν για τον πατέρα τους.
Η ζωή των παιδιών του Τζάκσον δεν ήταν ωστόσο η ζωή που ζούσαν τα παιδιά της ηλικίας τους. Ο πατέρας τους έκανε απίστευτα πάρτι γενεθλίων με κλόουν, με μάγους με ζογκλέρ, τεράστιες τούρτες και μπαλόνια. Όμως, οι μόνοι που ήταν καλεσμένοι ήταν ο δάσκαλός τους, η νταντά τους και οι δυο σωματοφύλακες…
Τα παιδιά δεν είχαν φίλους αφού έκαναν μαθήματα στο σπίτι, ενώ όταν ήταν να πάνε να ψωνίσουν παιχνίδια ή να πάνε σινεμά, ο πατέρας τους έκλεινε όλο τον κινηματογράφο, ή όλο το παιχνιδάδικο μόνο για εκείνους…
Όταν ερχόταν κάποιος εργάτης στο σπίτι, του έπαιρναν το κινητό του τηλέφωνο, ενώ παντού υπήρχαν κάμερες, κουμπιά πανικού και ένοπλοι φρουροί παντού.
Οι σωματοφύλακές του γράφουν επίσης ότι από την στιγμή που έγινε η δίκη, ο Τζάκσον έγινε εύκολος στόχος για μηνύσεις. Ήταν καταρρακωμένος από τις κατηγορίες για παιδοφιλία.
Οι δυο ερωμένες του Βασιλιά της Ποπ
Οι σωματοφύλακες του Τζάκσον ισχυρίζονται επίσης ότι είχε δυο κρυφές σχέσεις τα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Την μια γυναίκα την έλεγαν Φρέντ και την άλλη Φλάουερ. Φυσικά ήταν παρατσούκλια.
Η Φρέντ ήταν μια όμορφη μελαχροινή με προφορά από την Ανατολική Ευρώπη. Μαζί της περνούσε πολλές ώρες στην λιμουζίνα του. Μετά την Φρέντ ήρθε η Φλάουερ. Μια ξανθιά με φακίδες που έμενε σε ξενοδοχείο. Όμως ήταν λίγο πιεστική κάτι που ενόχλησε τον Τζάκσον.
Ο Τζάκσον πέθανε το 2009 στο σπίτι του στο Λος Αντζελες από υπερβολική δόση του αναισθητικού propofol. Ήταν μόλις 50 ετών. Οι σωματοφυλακες του άκουσαν τα νέα στο ραδιόφωνο. Στην αρχή δεν το πίστεψαν. Όμως λίγο αργότερα τους τηλεφώνησαν να τους πουν τα δυσάρεστα. Σην κηδεία του Τζακσον εξοργίστηκαν αφού είδαν πολλές διασημότητες που δηλωναν κολλητοί φίλοι του Μαικλ αλλά εκείνοι στα δυόμισι χρόνια που ήταν μαζί του, στις δύσκολες στιγμές του δεν τους είδαν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου