Τρίτη 20 Μαΐου 2014

«Αβολη» και επεισοδιακή ισοπαλία (2-2) με 9 ο Ηρακλής στο Αιγίνιο!

«Αβολη» και επεισοδιακή ισοπαλία (2-2) με 9 ο Ηρακλής στο Αιγίνιο!











Το πρώτο… μενού (στις 19.30 ξεκινούν τα ματς Φωστήρας – Κέρκυρα, Χανιά – Νίκη Βόλου) της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League ολοκληρώθηκε με δύο ισόπαλα αποτελέσματα σε Αιγίνιο και Βόλο.

Στην Κατερίνη, παρόντος στις εξέδρες του γηπέδου του ποδοσφαιριστή της Σάλκε Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο Ηρακλής που προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στον Αιγινιακό, παρά το ότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 48' και με εννιά – και τον Κοντέων κάτω από τα δοκάρια - από το 88'. Στο ΕΑΚ, ο Ηρακλής Ψαχνών απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι διόλου τυχαία δεν είναι η πορεία του στα πλέι οφ, αφού έμεινε «όρθιος» κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου αποσπώντας ισοπαλία με 0-0.
Μάλιστα, αντιπαραθέτοντας ένα αμυντικό τείχος, απειλήθηκε σημαντικά μόλις μία φορά από τον Ολυμπιακό Βόλου και συγκεκριμένα στο 18' όταν ο Μόνχε έφυγε στην αντεπίθεση, πάσαρε στον Ιωάννου, αλλά ο τελευταίος, αφού πρώτα ντρίμπλαρε έστειλε την μπάλα πάνω στον πεσμένο Αθανασόπουλο!
Κατά τα άλλα όλες οι επιθετικές ενέργειες των «ερυθρολεύκων», που πίεσαν μ' όλους τους τρόπους, σταματούσαν στην εξαιρετικά στημένη αμυντική γραμμή των Ευβοιωτών, που πήραν ό, τι ήθελαν (το «Χ»).
Ισοπαλία που δεν βολεύει κανέναν
Επιστρέφοντας στο ματς της Κατερίνης, το ματς ήταν συγκλονιστικό αφού τόσο ο Ηρακλής όσο και Αιγιανιακός αναζητούσαν τη νίκη που θα τους έβαζε στο… κόλπο της ανόδου. Τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, αποτέλεσμα που επί της ουσίας δεν βολεύει κανέναν.
«Αβολη» και επεισοδιακή ισοπαλία (2-2) με 9 ο Ηρακλής στο Αιγίνιο!
Απίστευτο αυτογκόλ!
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Παρόλα αυτά ευτύχησαν να προηγηθούν στο 45+3' μ' ένα… σπάνιο αυτογκόλ, όταν ο Ζούρκος στο 45'+3 γύρισε την μπάλα στον Τόλιο, ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά, η μπάλα αναπήδησε και κατέληξε στα δίχτυα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής έμεινε 10 παίκτες στο 48' όταν ο Πορτουλίδης χτύπησε σε διεκδίκηση με αγκωνιά τον Κωνσταντινίδη, που έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και ισοφάρισαν στο 62' επίσης με αυτογκόλ όταν ο Γεωργίου σέντραρε, η μπάλα χτύπησε στον Κοντέων και κατέληξε στα δίχτυα του Χουάντερσον. Ο Ηρακλής απάντησε άμεσα (66') με τον Τσιλιανίδη να φεύγει στην αντεπίθεση και να κάνει το 1-2. Όμως στο 87' ο Αιγινιακός διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με πλασέ του Κουτσοσπύρου. Ο τελευταίος εκμαίευσε και κέρδισε την αποβολή του Χουάντερσον, αφού πανηγύρισε μπροστά του το γκολ και έπεσε στο έδαφος όταν ο Βραζιλιάνος ακούμπησε το κεφάλι του στο πρόσωπο του Κουτσοσπύρου.
Κάτω από τα δοκάρια συνέχισε ο Κοντέων, που είχε και εντυπωσιακή απόκρουση υποχρεώθηκε σε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Κωνσταντινίδη μέσα από την περιοχή στο 94'
Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Αιγινιακός – Ηρακλής 2-2
Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής Ψαχνών 0-0
Φωστήρας – Κέρκυρα 19:30
Χανιά – Νίκη Βόλου 19:30
Τα στοιχεία των αγώνων
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 2-2
ΣΚΟΡΕΡ: 62' αυτ. Κοντεών, 87' Κουτσοσπύρος - 45+3 αυτ. Ζούρκος, 66' Τσιλιανίδης
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 48' Πορτουλίδης (2η κ.), 88' Χουάντερσον (απευθείας κόκκινη)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λιόλιος): Τόλιος, Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου (42' λ. τρ. Ζούρκος), Κωνσταντινίδης, Φαμπίνιο, Χατζής (50' Μανζάνο), Πέντα, Γεωργίου, Γκέσιος (57' Μπελόν), Κουτσοσπύρος.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Τάι (77' Ζάχορα), Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Ματσούκας, Τσιλιανίδης (86' Κουρδάκης), Σκόρτσα (55' Παληγεώργος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Μελίσσης (74' Ζέρης), Αρβανίτης, Ρόκας, Πινδώνης, Μπρέσκα, Μόνχε, Νικολιάς (83' Κατσίκης), Ιωάννου (62' Γκούρμα).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής, Παλαιολόγος, Β. Πατσατζόγλου, Χ. Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Γκεμίσης, Τσούτσης (70' Οχάντζα), Γκμπαγκουιντί (64' Τσιμότζι), Κρητικός (84' Νικολόπουλος).
Η βαθμολογία
(σε 11 αγώνες)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Χανιά – Νίκη Βόλου/19:30
Αιγινιακός – Ηρακλής/2-2
Φωστήρας – Κέρκυρα/19: 30
Ολυμπιακός Βόλ. – Ηρακλής Ψαχ./0-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ
(ΣΕ 11 ΑΓΩΝΕΣ)
1.Κέρκυρα/19/9-8
2.Ηρακλής Ψαχ./18/11-7
3. Ολυμπιακός Βολου/18/7-5
4.Νίκη Βόλου/17/9-8
5. Χανιά/15/11-8
6. Ηρακλής/15/9-10
7. Αιγινιακός/13/11-13
8. Φωστήρας/9/6-14
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/5)
Αιγινιακός- Χανιά/6 μ.μ.
Νίκη Βόλου- Φωστήρας/6 μ.μ.
Ηρακλής- Ολυμπιακός Βόλ./6 μ.μ.
Κέρκυρα- Ηρακλής Ψαχ./6 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου