Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Με πολλές απουσίες στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ


Με πολλές απουσίες στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ










Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Τετάρτη (14/5, 17:00-NS2) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.


Εκτός των δεδομένων απουσιών, Μαντούρο και Χούσεν, ο Γιώργος Γεωργιάδης θα στερηθεί των υπηρεσιών και των Βίτορ, Λούκας και Βούκιτς!
Για τον πρώτο ήταν κάτι σχεδόν αναμενόμενο, καθώς έχει υποστεί θλάση ά βαθμού και έτσι θα κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει το ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός έμεινε και ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς που συμμετείχε μεν στην χαλαρή προπόνηση, αλλά οι ενοχλήσεις του δεν υποχώρησαν πλήρως.Οσο για τον Λούκας, δεν κατάφερε να συμμετάσχει στην προπόνηση της Τρίτης (13/5), καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς με αποτέλεσμα ο Γεωργιάδης να τον αφήσει εκτός αποστολής.
Αναφορικά με την ένταση της προπόνησης, αυτή ήταν χαμηλή με δεδομένη τη μεγάλη επιβάρυνση η προπόνηση. Ετσι το πρόγραμμα αφιερώθηκε μόνο σε λίγες ασκήσεις χαμηλής επιβάρυνσης και ήταν σύντομη σε διάρκεια.
Μετά το τέλος, ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Στοχ, Πόζογλου, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

* Η αποστολή θα μεταβεί αεροπορικώς στην Καλαμάτα κι από κει οδικώς στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου