Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ολυμπιακός: «Καταρχήν συμφωνία για Αμραμπατ»

Στον δρόμο για τον Πειραιά φαίνεται πως βρίσκεται ο Νορντίν Αμραμπατ

Στην τελική ευθεία δείχνει να μπαίνει το θέμα της μεταγραφής του Νορντίν Αμραμπατ, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι σε ανοικτή γραμμή με τη Γαλατάσαραϊ, αλλά και την πλευρά του παίκτη, επιδιώκοντας να φέρουν στο μεγάλο λιμάνι τον Μαροκινό άσο.


Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα τη δεδομένη χρονική στιγμή το φαβορί για την απόκτηση του Αμραμπατ, που έκανε εξαιρετική σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη Μάλαγα, η οποία ναι μεν θέλει να τον κρατήσει, όμως φαίνεται πως δεν έχει τη δυνατότητα.
Είναι χαρακτηριστικό πως χθες τα δημοσιεύματα στην Ισπανία υποστήριζαν πως ο Ολυμπιακός κρατάει στα χέρια του τον παίκτη, έχοντας καταρχήν συμφωνία με τη Γαλατά για την αγορά του Μαροκινού έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ!

Οπως αναφέρεται, η Βαλένθια έχει στη λίστα της τον Αμπραμπατ και ταυτόχρονα -αν το αποφασίσει- την οικονομική άνεση να κάνει πρόταση για μεταγραφή. Την ώρα πάντως που οι «ερυθρόλευκοι» προχωράνε τις υποθέσεις Ντιόπ και Αμραμπατ από την Ισπανία, ο Καρεμπέ δουλεύει το «μπαμ» του καλοκαιριού με παίκτη από το «πάνω ράφι», με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.Οι Ισπανοί θέλουν να κρατήσουν και τη νέα χρονιά τον Αμραμπατ με τη μορφή δανεισμού, καθώς δεν έχουν τα χρήματα για μεταγραφή, όμως δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό. «Ο Μίτσελ απομακρύνει τον Αμραμπατ από τη Μάλαγα» τονίζουν χαρακτηριστικά στην Ισπανία, την ώρα πάντως που εμφανίζεται στο προσκήνιο για πρώτη φορά η πληροφορία πως η Μάλαγα δεν είναι η μοναδική ομάδα που θέλει τον Αμραμπατ.
Τζοβίνκο για την επίθεση
Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Tuttosport»! Ο Ιταλός επιθετικός δύσκολα θα μείνει και τη νέα σεζόν στη Γιουβέντους καθώς δεν αγωνίζεται πολύ και πλέον αναζητεί νέα ομάδα, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που έχουν κάνει διερευνητική επαφή με τη «μεγάλη κυρία» για να δει τις οικονομικές απαιτήσεις της.
Παράλληλα, αναφέρεται πως για τον Τζιοβίνκο ενδιαφέρονται και οι Μονακό, Αρσεναλ και Τότεναμ. Ο Ολυμπιακός ξέχωρα από την υπόθεση Πουλίδο αναζητεί και δεύτερη μεταγραφή για την επίθεση, με το όνομα του Ούτσε της Βιγιαρεάλ να είναι πάντα στο «παιχνίδι» και τις προτάσεις να είναι συνεχόμενες, όπως και του Ισλανδού Φινμπόγκασον της Χέρενφεν, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 και παρότι είναι δεδομένο πως θα φύγει κοστολογείται με ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ, με τη Σέλτικ να ετοιμάζεται να προσφέρει 6 εκατ. ευρώ και γερμανικές και αγγλικές ομάδες να παραμονεύουν.
Πάλι για Τανάσε
Το όνομα του Κρίστιαν Τανάσε «παίζει» στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού από τον περασμένο Γενάρη και χθες υπήρξε νέο δημοσίευμα σε ρουμανική εφημερίδα, σύμφωνα με το οποίο οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να εντάξουν τον διεθνή μεσοεπιθετικό στο δυναμικό τους.

Οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν ότι η Στεάουα θέλει δύο εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, ενώ γίνεται αναφορά και στο συμβόλαιο του παίκτη με τη ρουμανική ομάδα. «Ο Τανάσε αμείβεται με 180.000 ευρώ τον χρόνο στη Στεάουα, αλλά μπορεί να βρει δύο ή και τρεις φορές περισσότερα χρήματα αν πάρει μεταγραφή σε κάποια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου