Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κόπηκε το ρεύμα κατά τη διάρκεια σοβαρής εγχείρησης και αυτή διεκόπη…

 troktiko








Σοβαρή επέμβαση που γινόταν στο νοσοκομείο της Ρόδου χθες το πρωί, διεκόπη εξαιτίας διακοπής της ΔΕΗ! Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για μία σοβαρότατη εγχείριση που γινόταν σε ασθενή του αιμοδυναμικού στο νοσοκομείο της Ρόδου και η οποία τελικά αναβλήθηκε καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του ασθενή, σύμφωνα με τη ΡΟΔΙΑΚΗ.


Πιο συγκεκριμένα ο υπεύθυνος γιατρός ξεκίνησε την επέμβαση όταν ξαφνικά και χωρίς να προηγηθεί η όποια ενημέρωση, σημειώθηκε διακοπή στην ηλεκτροδότηση του νοσοκομείου.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η χρήση των μηχανημάτων και βέβαια να μην μπορεί να συνεχιστεί η εγχείριση του ασθενούς!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το γεγονός αυτό ακόμη και αν διαρκέσει ελάχιστα λεπτά (η διακοπή), μπορεί να προκαλέσει σοβαρά και ανεπανόρθωτα προβλήματα όπως για παράδειγμα να καταστρέψει μηχανήματα εκατομμυρίων ή ακόμη και να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του ίδιου του ασθενή καθώς ο γιατρός τη χρονική περίοδο της διακοπής δεν έχει εικόνα από το μόνιτορ και δεν μπορεί να προχωρήσει τις λεπτές επεμβάσεις που γίνονται στη συγκεκριμένη κλινική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου