Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Άγγελος διετίας στον ΠΑΟΚ!

Άγγελος διετίας στον ΠΑΟΚ!
Τη συμφωνία -και όχι ακόμα την υπογραφή συμβολαίου- με τον Άγγελο Αναστασιάδη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια, στην τρίτη επιστροφή του έμπειρου τεχνικού στην Τούμπα.


«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Μόλις ολοκληρωθούν τα τυπικά και αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, ο Ελληνας τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας», αναφέρει αρχικά η «ασπρόμαυρη» ανακοίνωση.
Για τη συμφωνία αναφέρεται πιο αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παράλληλα με τους πολύ κρίσιμους στόχους για τη βιωσιμότητα (χρέη) του συλλόγου και την ανάπτυξη των υποδομών (προπονητικό κέντρο) αποφάσισε να συμπορευτεί με τον 61χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, στα αποτελέσματα, ενώ είναι ο κατάλληλος στο να μεταφέρει την ταυτότητα του ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό τμήμα.

Όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Ιβάν Σαββίδης... «ο Αναστασιάδης είναι ένας έμπειρος προπονητής που γνωρίζει την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ και μπορεί να τα καταφέρει».Η διοίκηση του συλλόγου εκτίμησε, μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον 61χρονο τεχνικό, ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται τη δεδομένη στιγμή προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα ικανή να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εποχής. Αυτή την εποχή και μετά από δύο χρόνια πειραματισμών ο κ. Αναστασιάδης είναι η ιδανικότερη λύση».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας μιλώντας για την συμφωνία με τον Αναστασιάδη τόνισε: «Είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας με πολλές επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε από αυτή την συνεργασία να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου