Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Στην εντατική ο Κουζούνης, γλίτωσε απο θαύμα!

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ 2009 ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, ΚΥΛΙΤΖΙΔΗΣ
Στην εντατική ο Κουζούνης, γλίτωσε απο θαύμα!










Στην εντατική του Τζάνειου νοσοκομείου βρίσκεται ο ακραίος του Παμβοχαϊκού και μέλος των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ Παύλος Κουζούνης, μετά από τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του τα ξημερώματα της Τετάρτης 21 Μαΐου.


Το ευχάριστο στην όλη κατάσταση είναι ότι ο κίνδυνος έχει ξεπεραστεί γιατί δεν πειράχτηκαν ζωτικά οργάνα, όμως, υπάρχει τριπλό κάταγμα στη λεκάνη και χρειάστηκε τέσσερις ώρες χειρουργείο από τις 04.00 τα ξημερώματα μέχρι τις 08.00 το πρωί.
Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη το βράδυ στο ύψος της εξόδου της Λεωφόρου Ποσειδώνος προς τη Λεωφόρο Συγγρού στο ίδιο σημείο που στις 20 Σεπτεμβρίου 2009 είχαν χάσει τη ζωή τους ο Ιωσήφ Αμανατίδης και ο Γρηγόρης Κυλιτζίδης και είχε τραυματιστεί σοβαρά ο Σωτήρης Τσέργας.

Ο Κουζούνης για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Το ευτύχημα είναι πως σε κοντινή αποσταση ακολουθούσαν φίλοι του οι οποίοι είδαν το περιστατικό και τον μετέφεραν άμεσα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου από το πρωί βρίσκονται δεκάδες συγγενείς, φίλοι και συμπαίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου