Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Το μπαρ ήταν… πορνείο: Με χειροπέδες ο ιδιοκτήτης του

 troktikoΈνας ιδιοκτήτης μπαρ συνελήφθη στη Ναύπακτο, για διευκόλυνση ακολασίας. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών.


Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας συνελήφθη, στη Λυγιά Ναυπάκτου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 42 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνσης ακολασίας σε κατάστημα του.
Συγκεκριμένα, ο 42χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, κατά την οποία αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη σε μπαρ ιδιοκτησίας του, στη Λυγιά Ναυπάκτου, στο οποίο εργάζονταν πέντε γυναίκες ως χορεύτριες και συμφώνησε με μία από αυτές, να μεταβούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, για την πραγματοποίηση ιδιωτικού χορού, χωρίς τα ρούχα της, έναντι του χρηματικού ποσού των 20 ευρώ.
Από τον έλεγχο που ακολούθησε στα έγγραφα των εργαζομένων στο κατάστημα γυναικών προέκυψε ότι, μία αλλοδαπή υπήκοος Ρωσίας, ηλικίας 37 ετών, δεν κατείχε βιβλιάριο υγείας και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου