Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Καρνέζης: «Καλές πιθανότητες για πρόκριση η Εθνική»

Καρνέζης: «Καλές πιθανότητες για πρόκριση η Εθνική»

Την πίστη του πως η Ελλάδα έχει καλές πιθανότητες για πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξέφρασε σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό, «Dinas Sports» ο Ορέστης Καρνέζης.


Ο «Ορε», βέβαια, δεν μίλησε μόνο για Μουντιάλ. Εσπευσε να αναφερθεί για τον εαυτό του, για το ματς με την Κολομβία, αλλά και για την απουσία του Φαλκάο.
Αρχικά, τόνισε: "Είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέρος της Εθνικής. Δούλευα πάντα γι' αυτό και περίμενα πάντα το πότε θα είμαι με τους συμπαίκτες μου στην Βραζιλία. Είναι τιμή και υπερηφάνεια να εκπροσωπώ την Ελλάδα και έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε στον δεύτερο γύρο. Γι' αυτό πρέπει να αρχίσουμε καλά στο πρώτο ματς κόντρα στην Κολομβία".
Για την Γρανάδα και την παραμονή στην Πριμέρα, είπε: "Ήταν ένας στόχος που έπρεπε να εκπληρώσουμε. Σκεφτόμασταν και το άλλο παιχνίδι για να μείνουμε, αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα και δεν μπορούσαμε να αφήσουμε την ευκαιρία της σωτηρίας. Τελείωσε η σεζόν και τώρα σκέφτομαι την Εθνική. Μετά θα σκεφτώ το επαγγελματικό μου μέλλον. Προς το παρόν, δεν ξέρω τι θα συμβεί με μένα και τον σύλλογο".
Για την Κολομβία, σχολίασε: "Η Κολομβία έχει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς επίσης και είναι σημαντικό να νικήσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της Κολομβίας έχουν υψηλό επίπεδο, όμως και εμείς έχουμε μια ομάδα που παίζει έξυπνα. Είναι δύσκολο να μας βάλουν γκολ και μπορούμε να παίξουμε με υπομονή μέχρι να νικήσουμε. Πιστεύουμε σε αυτό και μπορούμε να τα καταφέρουμε".
Για την απουσία του Φαλκάο, δήλωσε: "Η Κολομβία δεν είναι μόνο Φαλκάο, καθώς όλοι οι Κολομβιανοί επιθετικοί είναι γκολτζήδες στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, όπως και οι μέσοι τους. Έτσι σεβόμαστε την Κολομβία, με ή χωρίς Φαλκάο, γιατί όποιοι παίξουν, θα θέλουν να μας νικήσουν. Στο Μουντιάλ θα είναι οι καλύτεροι και δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε μόνο σε ένα όνομα. Θα ήταν λάθος αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου