Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η απίστευτη περιπέτεια ενός μικρού σκύλου που είχε αίσιο τέλος [photos]

 troktiko







Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός τσιουάουα που χάθηκε και κατέληξε σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια το Σάββατο. Χθες η μικροσκοπική Charm επέστρεψε στην οικογένειά της.


Παίζοντας τη ζωή της κορώνα- γράμματα, η Charm βρέθηκε πάνω στο διαχωριστικό του δρόμου από όπου… αγνάντευε την κίνηση των οχημάτων. Διασώθηκε τελικά από την California Highway Patrol και το Contra Costa Animal Services.
Το τσιουάουα δεν είχε μικροτσίπ κι έτσι οι άνθρωποι που το έσωσαν θεώρησαν πως είναι είτε αδέσποτο είτε εγκαταλελειμμένο. Δεν γνώριζαν βέβαια πως από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της η οικογένειά της αγωνιούσε για την
τύχη της και ανυπομονούσε να την ξαναβρεί.
Στους πολλούς που ενδιαφέρθηκαν για υιοθεσία της Charm, πριν επανενωθεί με την οικογένειά της, οι υπεύθυνοι του Contra Costa Animal Services υπενθυμίζουν πως το τσιουάουα δεν είναι το μοναδικό σκυλί εκεί έξω που ψάχνει σπίτι.
«Εσείς που ήσαστε έτοιμοι να υιοθετήσετε αυτό το σκυλί λόγω της ιστορίας του, σας παρακαλούμε να διατηρήσετε αυτή τη διάθεση για υιοθεσία και να επισκεφθείτε το καταφύγιο ζώων της περιοχής σας για να προσφέρετε ζωή και ευτυχία σε ένα ζώο που περιμένει εσάς για να βρει την οικογένειά του», έγραψαν στην ιστοσελίδα τους στο Facebook.
 troktiko
 troktiko
 troktiko


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου