Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Πρώτο «όχι» για Μανωλά ο Ολυμπιακός σε Μπενφίκα

 Μάχη  για τον Κώστα Μανωλά απο ομάδες του εξωτερικού με την τιμή του να ανεβαίνει συνεχώς!
"Χοντραίνει" πλέον το "παιχνίδι" για τον Κώστα Μανωλά που όσο κυλούν οι μέρες και πλησιάζει το Μουντιάλ τόσο ανεβαίνει η πίεση από ομάδες του εξωτερικού που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι η Μπενφίκα έκανε πράξη και 

επίσημα το "πρέσινγκ" για τον κεντρικό αμυντικό των πρωταθλητών και κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 8-9 εκατομμυρίων ευρώ!
Πρόταση όμως που οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να απορρίψουν ξέροντας όμως πως το θέμα δεν κλείνει εδώ. Οι Πορτογάλοι άλλωστε είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι την υπόθεση και ετοιμάζονται να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, με τους "ερυθρόλευκους" να αναμένουν κάνοντας βεβαίως από την πλευρά τους την τακτική τους ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στο ποσό που επιθυμούν.

Στη "μάχη" για τον Μανωλά άλλωστε δεν είναι μόνο η Μπενφίκα αλλά και η Ιντερ που έχει κάνει ήδη πρόταση, αλλά μακριά από τα χρήματα που θέλει ο Ολυμπιακός. Παράλληλα και η Σεβίλλη αλλά και η Μονακό ερίζουν για τον Ελληνα άσο με τις επόμενες ημέρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.Είναι δεδομένο πως φέτος με τη ζήτηση που έχει ο Κώστας Μανωλάς δύσκολα θα μπορέσουν να τον κρατήσουν για τρίτησυνεχόμενη χρονιά στο μεγάλο λιμάνι. Δεν πρόκειται όμως να μπουν στη διαδικασία πώλησης αν δεν πάρουν το ποσό που επιθυμούν. Αν μάλιστα δεν υπάρξουν τελικές εξελίξεις μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η τιμή του Μανωλά λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική στη Βραζιλία θα ανέβει ακόμη περισσότερο.
Απάντηση για Φινμπόγκασον
Μπορεί ο Φινμπόγκασον να δήλωσε πως θέλει να παίξει στην Ιταλία, μπορεί ο τεχνικός διευθυντής της Χίρενφεϊν να είπε από την πλευρά πως δεν αποκλείεται να μείνει στην ολλανδική ομάδα, όμως στον Ολυμπιακό κατανοούν τα "παιχνίδια" που κάνουν οι Ολλανδοί για να ανεβάσουν το ενδιαφέρον για τον Ισλανδό επιθετικό και περιμένουν άμεσα, ακόμη και σήμερα, απάντηση για την πρόταση που έχουν καταθέσει. Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα ήταν εύκολη η υπόθεση, όμως στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να πάνε μέχρι τέλους με τον Ισλανδό επιθετικό ξέροντας πως μέχρι τώρα είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Χίρενφεϊν και ελπίζοντας πως τελικά η απάντηση των Ολλανδών θα είναι θετική κάνοντας τη μεταγραφή που θέλουν για την επίθεση της ομάδας.
Λέκοβιτς για αριστερά
Χολέμπας και Μπονγκ είναι δύσκολο να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, με τους Πολωνούς να αναφέρουν χθες πως οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται με τον 25χρονο Σέρβο αριστερό μπακ Νίκολα Λέκοβιτς που παίζει από τον Ιανουάριο στη Λέγκια Γκντανσκ.
Διαψεύδουν για Βύντρα
Από την πρώτη στιγμή που ο Μίτσελ είχε δηλώσει πως μιλάει με Ελληνα διεθνή παίκτη, το όνομα του Λουκά Βύντρα είχε βγει στην επιφάνεια. Ο Μίτσελ όντως έχει σε εκτίμηση τον Ελληνα αμυντικό, για τον οποίον άλλωστε έχει ολοκληρωμένη άποψη από την παρουσία του Βύντρα στην Πριμέρα Ντιβισιόν σε μια χρονιά μάλιστα που ήταν εξαιρετικός με τη Λεβάντε. Ο Βύντρα θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως, όπως τόνιζαν χθες επίσημα από την πλατεία Αλεξάνδρας, δεν υπάρχει κάποιο θέμα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον παίκτη. Στις θέσεις της άμυνας συνολικά φαίνεται πως ακόμη δεν έχει προχωρήσει κάτι, με τους "ερυθρόλευκους" να περιμένουν τις εξελίξεις με τους δικούς τους παίκτες σε πρώτη φάση.
Φιξάρισμα με Φούλαμ
Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο 3+1 και ο λόγος που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του έχει να κάνει με τη Φούλαμ. Ουσιαστικά αυτό που απομένει για να επικυρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του 22χρονου Ελβετού στους πρωταθλητές Ελλάδας είναι οι υπογραφές από την πλευρά της αγγλικής ομάδας για την παραχώρησή του στον Ολυμπιακό. Ο μάνατζερ του Κασάμι, Μίνο Ραϊόλα, είναι ως γνωστόν ο συνδετικός κροίκος σε αυτή την υπόθεση, με τη Φούλαμ να μην μπορεί να κρατήσει λόγω συμβολαίου τον Κασάμι και να απομένει το φιξάρισμα στο ποσό που θα πάρει ο Ολυμπιακός για να παραχωρήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Μια μεταγραφή βεβαίως που όπως έχουμε τονίσει είναι ουσιαστικά κλεισμένη καθώς και οι τρεις πλευρές επιθυμούν να ολοκληρωθεί το deal, με τη Φούλαμ να καρπώνεται ένα μικρότερο ποσό από αυτό που θα ήθελε γνωρίζοντας πως λόγω του υποβιβασμού της στην Τσάμπιονσιπ δεν μπορεί να κρατήσει τον Κασάμι, που έτσι κι αλλιώς δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα του Λονδίνου μετά την περσινή αποτυχία στην Πρέμιερ Λιγκ. Υπολογίζεται πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει και η τελική ρύθμιση των λεπτομερειών της μεταγραφής, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι.
Δυο «χτυπήματα» στα άκρα
Με τις υποθέσεις των Κασάμι, Πουλίδο και Φινμπόγκασον να είναι αυτές που θέλει να κλείσει και επισήμως ο Ολυμπιακός, η προσοχή πλέον στρέφεται στην ενίσχυση της ομάδας στα άκρα. Ανεξαρτήτως με το τι θα γίνει στην υπόθεση του Κάμπελ, που είναι ξεκάθαρο πως δεν εξαρτάται από τον Ολυμπιακό, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αποφασίσει να κάνουν δύο μεταγραφές για να είναι πανίσχυροι και σε αυτές τις θέσεις. Η περίπτωση του Τρέχο υπάρχει, αλλά όχι ως βασική επιλογή μια και ο Τρέχο είναι κυρίως επιθετικός, ενώ στη λίστα βρίσκονται τόσο ο Καπέλ της Σπόρτινγκ όσο και ο Πέδρο Λεόν που θα ήθελε ο Μίτσελ. Δύσκολες και οι δύο υποθέσεις, με τη Στόουκ να έχει κάνει πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον Καπέλ και με τον Πέδρο Λεόν να ασχολείται ο Μίτσελ. Αναφορικά με τον Ινς, όσο δεν κλείνει στην Ιντερ... παίζει ως μικρή πιθανότητα για τους Πειραιώτες.
«Οχι στα 6,5 εκατ. ευρώ για Παουλίνιο»
Μπορεί στον Ολυμπιακό να έχουν διαψεύσει πως ασχολούνται με τον Παουλίνιο, όμως τα δημοσιεύματα της «Gazzetta» επιμένουν πως έχει κάνει πρόταση για τον Παουλίνιο της Λιβόρνο, υποστηρίζοντας και χθες πως οι πρωταθλητές Ελλάδας εισέπραξαν αρνητική απάντηση από την ιταλική ομάδα. Με νέο δημοσίευμα η «Gazzetta dello Sport» τονίζει πως Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, η οποία απορρίφθηκε. Στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και σε άλλες ομάδες που θέλουν τον 28χρονο επιθετικό, όπως η Τράμπζονσπορ και η Τορίνο. Οσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις της Λιβόρνο, τονίζεται πως η πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού αλλά και αυτή των 7 εκατ. από την πλευρά των Τούρκων κρίθηκαν ως μη ικανοποιητικές από τη Λιβόρνο που απαιτεί 9 εκατ. ευρώ για την πώληση του Βραζιλιάνου στράικερ.
Μαρκάνο και Παπάζογλου
Μαζί με τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις, λογικά των Κασάμι και Πουλίδο, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει και την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο από τη Ρούμπιν Καζάν και του Θανάση Παπάζογλου που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Πειραιώτες. Ο Μαρκάνο μπορεί να μην έπεισε στη σεζόν που τελείωσε παίζοντας δανεικός από τη ρωσική ομάδα, όμως ο Μίτσελ πιστεύει πως τη νέα σεζόν θα είναι πολύ καλύτερος δίνοντας λύσεις τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αριστερό μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου