Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

Οταν τα «χ»άνεις...Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τις δυο ομάδες να μοιράζονται την κορυφή, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον ΠΑΟΚ που παίζει αργότερα στην Τούμπα.


Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 18' με τον Αμπέιντ κι ο Ατρόμητος ισοφάρισε, με τον Λαζαρίδη να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 56'.
Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Λαγός αποχώρησε στο 78' έχοντας υποστεί διάσειση έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Λαζαρίδη. Λίγο αργότερα αποχώρησε ζαλισμένος κι ο σκόρερ των Περιστεριωτών.
Ανέβηκε ο Ατρόμητος μετά την ισοφάριση, που ήταν πιο φρέσκος, είχε την κατοχή κι έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ναπολεόνι να ηττάται από τον Καπίνο και με τον Παπαδόπουλο να βλέπει τον Κουτρουμπή να βγάζει το πλασέ του πάνω στη γραμμή με κεφαλιά!Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος κι έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα, όμως τις σπατάλησε. Μοιραίοι από πλευράς «πράσινων», Πέτριτς (που έχασε δυο τετ α τετ) και Ζέκα που κλώτσησε τα πόδια του από το ένα μέτρο!
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 18ο λεπτό, όταν ο Αμπέιντ νίκησε τον Μπρίτο στον «αέρα» με κεφαλιά έπειτα από σέντρα που έβγαλε από δεξιά ο Τριανταφυλλόπουλος στο δεύτερο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56' με τον Ταυλαρίδη να νικάει στο ψηλό παιχνίδι τους Μέντες, Σίλντενφελντ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ούμπιντες.
Την ουσία ο Παναθηναϊκός...
Θα περίμενε κανείς οι παίκτες του Παναθηναϊκού να μπουν με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του Κυπέλλου, ωστόσο, φάνηκαν να έχουν αδειάσει. Λίγο οι αλλαγές, λίγο η έπαρση από την κούπα, λίγο η φρεσκάδα των γηπεδούχων έκαναν τον Ατρόμητο να μοιάζει πιο ικανός.
Πράγματι, οι γηπεδούχοι είχαν τις φάσεις, που δεν πήγαν μέσα, αλλά οι «πράσινοι» είχαν την ουσία και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Αμπέιντ. Ο σκόρερ των φιλοξενούμενων, τραυματίστηκε σε εναέρια μονομαχία με τον Ταυλαρίδη (σ.σ.: χτύπησε στα πλευρά) και πέρασε αλλαγή στο 30' δίνοντας τη θέση του στον Καρέλη.
Ισοφάριση και ηρωικός Κουτρουμπής
Η εικόνα ήταν η ίδια και στο β' μέρος. Ο Ατρόμητος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ταυλαρίδη στο 56'. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει τα πάνω του με τον Αναστασίου να ρίχνει στο ματς τους Μέντες, Μπεργκ, όμως οι Περιστεριώτες είχαν τις φάσεις για να πάρουν τη νίκη με τον Καπίνο να νικά τον Ναπολεόνι και στο 86' ο Κουτρουμπής έσωσε σίγουρο γκολ, βγάζοντας με το κεφάλι πάνω στη γραμμή το σουτ του Παπαδόπουλου.
ΣΚΟΡΕΡ: 56' Ταυλαρίδης – 18' Αμπέιντ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθήνας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 59' Ταυλαρίδης – 90+2' Μέντες
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης (82' λ.τρ. Φωτάκης), Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ουμπίντες, Πίτου Γκαρσία (74' Μπάλλας), Καραμάνος, Μπρίτο (57' Ναπολεόνι)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης, Αμπέιντ (30' λ.τρ. Καρέλης), Ζέκα, Ατζαγκούν (54' Μέντες), Νάνο, Σίλντενφελντ, Πέτριτς (65' Μπεργκ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου