Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του τελικού ΚυπέλλουΟ «δικέφαλος» πήρε 21.278 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό με τον Παναθηναϊκό και στις τάξεις των οπαδών επικρατεί... πανικός! Η ΠΑΕ ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης, αλλά και για τη μετακίνηση προς το ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά:


Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους:
Τα 21.278 εισιτήρια που έχει στη διάθεσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μοιραστούν ως εξής:
Α) 13.500 εισιτήρια θα λάβουν οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ.
Β) 6.000 εισιτήρια θα λάβουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες VIP, 1, 2, 3, 5, 6.
Γ) 1.778 εισιτήρια θα διανεμηθούν για τις ανάγκες των συνεργατών (χορηγοί, σπόνσορες) και της διοίκησης της ΠΑΕ.
Διευκρινίσεις για τη διάθεση των εισιτηρίων
1.  Δεν θα διατεθούν εισιτήρια ελεύθερα προς πώληση.
2.  Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 4 και 7 δεν θα λάβουν εισιτήρια μέσω της ΠΑΕ και για την εξυπηρέτησή τους θα πρέπει να απευθυνθούν στους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ για εισιτήρια το γρηγορότερο δυνατό. Κατόπιν συνεννόησης της ΠΑΕ και των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 4 και 7 θα μπορούν να εγγραφούν στις εκδρομές των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ και θα έχουν προτεραιότητα για τη διάθεση εισιτηρίων μέχρι και την Τετάρτη (23.04).
3.Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VIP, 1, 2, 3, 5, 6 δικαιούνται από ένα εισιτήριο. Λόγω του περιορισμένου χρόνου, η μοναδική μέρα που θα μπορούν να προμηθευτούν το ένα εισιτήριο που δικαιούνται είναι η Τετάρτη (23.04) από τις 08.00 ως τις 21.00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους ΚΑΙ της αστυνομικής τους ταυτότητας ή τη φωτοτυπία ταυτότητας.
4.Τα εισιτήρια των 25€ προορίζονται για τις θύρες 1-2-3-5-6 και των 30€ για τη θύρα των VIP.
5.Τα ΑΜΕΑ (πάνω από 66% αναπηρία με καροτσάκι) έχουν δικαίωμα πρόσβασης από το Π-17 του ΟΑΚΑ δικαιούμενοι ένα σύνοδο και φέροντας το χαρτί αναπηρίας.
Εκδρομές και τρόποι μετακίνησης
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη οργάνωση και ασφάλεια των φιλάθλων θα ναυλώσει πούλμαν για τους φιλάθλους που θα εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον τελικό μέσω της ΠΑΕ (θύρες VIP, 1, 2, 3, 5, 6 και ανάγκες ΠΑΕ). Η τιμή ειναι 50€/ άτομο για τη μετακίνηση (δε συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο).
Την Τετάρτη (23.04)  θα υπάρχει ειδικό κιόσκι στο γήπεδο της Τούμπας (complimentary ticket office) όπου όποιος εξασφαλίζει εισιτήριο για τον τελικό μέσω της ΠΑΕ θα μπορεί να δηλώνει τη συμμετοχή του στην εκδρομή καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο (50€). Επίσης, οι φίλαθλοι για τη μετακίνησή τους στην Αθήνα θα μπορούν να απευθυνθούν και στους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ, ώστε να εγγραφούν στην αντίστοιχη εκδρομή, αρκεί, βέβαια, να έχουν ήδη εισιτήριο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λόγω του κινδύνου δημιουργίας επεισοδίων και για την ασφάλειά τους συστήνει στους φιλάθλους της να μην μεταβούν μεμονωμένα στην Αθήνα και να εγγραφούν είτε στην εκδρομή που διοργανώνει η ΠΑΕ, είτε σε αυτές των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ. Οποιος επιλέξει να ταξιδέψει μεμονωμένα (με ΙΧ, αεροπλάνο, τρένο κλπ) φέρει και την ευθύνη μετάβασής του στο γήπεδο. Οι τυχόν μεμονωμένοι που τελικά δε θα εγγραφούν θα προσέρχονται χωρίς διακριτικά και με δική τους ευθύνη χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς προσεγγίζοντας το στάδιο μέσω της ανατολικής εισόδου ΟΑΣΑ, της εισόδου από την οδό Αγησιλάου (ΙΑΣΩ) και την πεζογέφυρα Σπύρου Λούη.


Διάβασε περισσότερα στο: Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου