Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Απίστευτοι! Έκλεψαν όχημα και καταψύκτη για να βάλουν μέσα τα αρνιά που… είχαν κλέψει!

 troktiko
Έπιασαν τους τρεις, ψάχνουν έναν ακόμη…
Ο λόγος για δυο Έλληνες και δύο Αλβανούς στη Χαλκίδα, οι οποίοι ότι ήθελαν…το έκλεβαν ! Ήθελαν λοιπόν για το Πάσχα να πάρουν αρνιά για ψήσιμο, αλλά δεν είχαν που να τα βάλουν και πως θα κουβαλήσουν.


Έτσι λοιπόν αρχικά έκλεψαν από εγκαταστάσεις εταιρίας το λευκό επαγγελματικό αυτοκίνητο της φωτογραφίας. Στη συνέχεια έκλεψαν από κατάστημα ένα καταψύκτη και αφού είχαν την υποδομή έτοιμη, “επισκεφτήκαν” και ένα κρεοπωλείο, από το οποίο έκλεψαν 7 αρνιά.
Για κακή τους τύχη όμως έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, οι οποίοι τους είδαν να κινούνται ύποπτα και τους σταμάτησαν για έλεγχο.
Λίγο αργότερα διαπίστωσαν ότι αυτοκίνητο, καταψύκτης και αρνιά, ήταν όλα κλεμμένα. Μέσα στο αυτοκίνητο επίσης βρήκαν διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο Έλληνες 36 και 35 ετών, καθώς και ένα 37χρονο Αλβανό, ενώ αναζητούν ακόμη ένα συνεργό τους, υπήκοο Αλβανίας.
 troktiko

Επίσης όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η “παρέα” είχε αποπειραθεί, προ δεκαημέρου περίπου, να αφαιρέσει μεγάλες ποσότητες καλωδίων από εγκαταλελειμμένο κεραμοποιείο στην περιοχή του Βασιλικού Ευβοίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου