Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Nico Calabria: Η εκπληκτική ιστορία του ποδοσφαιριστή με το ένα πόδι

Ο Nico Calabria είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν μοιάζει με τους άλλους. Ο 19χρονος Nico, αν και έχει μόνο ένα πόδι, παραδίδει μαθήματα ζωής.

Η ιστορία του χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα από την Powerade και εκείνος έγινε το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής εκστρατείας της.
Αν και πρόκειται για διαφημιστικό σποτ, η ταινία μικρού μήκους που έδωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας στη δημοσιότητα, συγκινεί και παραδειγματίζει. Και αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το θελήσει κανείς πολύ.
Ο Nico, γεννήθηκε με ένα πόδι, αλλά από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο χρησιμοποιώντας πατερίτσες. Οι φίλοι του δεν τον απέκλεισαν ποτέ από τους αγώνες τους.
Η διαφήμιση της Powerade είναι προπομπός της καμπάνιας της για το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου της Βραζιλίας.  Εκεί που και ο νεαρός από τις ΗΠΑ, θα ονειρευόταν να παίξει.
 
Η ζωή του παρουσιάζεται από τα πρώτα του χρόνια, από τότε που ξεκίνησε να προσπαθεί να γίνει όλο και καλύτερος στο αγαπημένο του άθλημα.
Σήμερα, παίζει για την σχολική ομάδα του λυκείου του, και από του χρόνου θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στο πανεπιστήμιο, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ατόμων με αναπηρία των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου