Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Π.Α.Ο.Κ : Θέλει να δώσει «απαντήσεις»

 troktiko







Την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και την εξασφάλιση του… εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League έχει ως στόχο ο ΠΑΟΚ, ύστερα από την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.


Το κλίμα στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν είναι καθόλου καλό, οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πρώτος από όλους ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (19:15, Novasports 1).
«Οι παίκτες κι όλη η ομάδα πρέπει να δώσουν απαντήσεις αύριο (σήμερα) στο γήπεδο», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός στο Novasports και πρόσθεσε πως «τώρα έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο, ό,τι έγινε αποτελεί παρελθόν και πρέπει να επικεντρωθούμε στο μέλλον και στο αυριανό (σημερινό) παιχνίδι».
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο 42χρονος προπονητής αναμένεται τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Ινσαουράλδε και Λίνο.
Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Νάτχο, με τον Βούκιτς να είναι σε πιο οργανωτικό ρόλο. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Λούκας, Στοχ και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρινγκ, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Σαββίδης, Μάρτενς, Ολίσε και Κουλούρης. Εκτός έμειναν, πέρα από τον Σαλπιγγίδη, οι τιμωρημένοι Κίτσιου, Λάζαρ και οι τραυματίες Κατσουράνης, Μαντούρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου