Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ζωντανή για άνοδο η Νίκη Βόλου!

Ζωντανή για άνοδο η Νίκη Βόλου! (vds)
Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Νίκη Βόλου επί της Κασσιόπης με 1-0 στο Πανθεσσαλικό και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για άνοδο στην Superleague!


Η ομάδα των Προσφυγικών ευτύχησε να προηγηθεί στο 31ο λεπτό με το πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση από δύσκολη γωνία του Μανουσάκη και κράτησε το προβάδισμα ως το φινάλε, παρά την μεγάλη πίεση που άσκησαν οι Φαίακες στον Βρονταρά.
Ετσι λοιπόν, η ομάδα του Βόλου έφτασε στους 8 βαθμούς, έναν πίσω από τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό Βόλου (σ.σ.: παίζει αυτή την ώρα με τον Φωστήρα), Κασσιόπη.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γρηγορίου): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Ακασού (50' Μπιτσάκος), Ισαάκ (76' Ρονκάτο), Μανουσάκης, Ανιέτε, Τζιώρας (86' Γκότοβος).
ΚΕΡΚΥΡΑ (Βοσνιάδης): Βρονταράς, Γκόμες, Σίκιμιτς, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Μπεριάν, Ζορμπάς (46' Κόντος), Κουτσόπουλος, Μαραγκός, Ραπτάκης (71' Καραδέμητρος), Σουάνης (57' Μπαλντοβαλίεφ).
Ο «Φονέας» σταμάτησε τον Ολυμπιακό Βόλου!
Ο Φωστήρας παίζοντας εξαιρετικά στο γήπεδο του Ταύρου κατάφερε να ανακόψει την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου επικρατώντας με 1-0 με γκολ του Αλέξανδρου Σμυρλή στο 88ο λεπτό! Ο «Φονέας των Γιγάντων» είχε αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα 10 λεπτά νωρίτερα, καθώς είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη ο Αλέξανδρος Δεινόπαπας.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Φωστήρα, που έκανε σεφτέ στα πλέι οφ, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου παραμένει στην κορυφή μαζί με την Κασσιόπη που ηττήθηκε από τη Νίκη στο Βόλο.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μαραγκουδάκη που σημείωσε χατ-τρικ ο ΑΟ Χανιά πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ επικρατώντας με 3-0 του Ηρακλή που έχασε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της ανόδου!
Ο επιθετικός των Κρητικών βρήκε δίχτυα στο 13', στο 16' και στο 35' κι οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της νίκη σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα.
O «γηραιός» τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Πέτρου Κοντέων στο 65ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης (52' Καμπλιώνης), Χατζηησαΐας, Πιθαρούλης, Μανωλάς, Γκούμας, Πότσι (77' Γωνιωτάκης), Κοσταντίνοφ, Βασιλογιαννης (65' Ζντράβκοβιτς) , Μαραγκουδάκης, Πάγκαλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κολίτσι, Σαββίδης (60' Σιατραβάνης), Παπαστεριανός (46' Κοντέων), Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Λίμα, Τσιλιανίδης (84' Σκόρτσα), Ζαχόρα, Ονουάτσι.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
Νίκη Βόλου - Κασσιόπη 1-0 (31' Μανουσάκης)
Χανιά - Ηρακλής 3-0 (13', 16', 35' Μαραγκουδάκης)
(17:30) Αιγινιακός - Ηρακλής Ψαχνών 1-1 (37'μπελον-81'Πατσατζογλου)
Φωστήρας - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (88' Σμυρλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου