Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη την χώρα την Κυριακή

 troktiko





Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει τις επόμενες ώρες ο καιρός με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει για αύριο, Κυριακή, βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα. 


Συγκεκριμένα,…

στη Θράκη και τη Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες και εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Η θερμοκρασία θα φθάσει μέχρι τους 20 βαθμούς. 
Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα έχουμε βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά καταιγίδες. Τα φαινόμενα κυρίως στα ορεινά τοπικά θα είναι έντονα. Στην Πελοπόννησο αναμένεται συννεφιά, βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φθάσει μέχρι τους 22 βαθμούς.

Στην Κρήτη αναμένονται παρόμοια φαινόμενα, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα φθάσει στους 23 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες προβλέπονται κατά περιόδους αυξημένη συννεφιά και βαθμιαία τοπικές βροχές ή μπόρες.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες γρήγορα θα αρχίσουν βροχές και τοπικές καταιγίδες.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα έχουμε βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι βροχερός κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φθάσει έως τους 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου