Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Νόριτς – Λίβερπουλ 2-3

Νόριτς – Λίβερπουλ 2-3 (vid)Πως να το χάσει.... Τσέλσι και Σίτι το... χαρίζουν και η Λίβερπουλ δεν το αρνείται!Μεγάλο διπλό στην έδρα της Νόριτς και η κούπα ακόμα πιο κοντά! Στο +5 από την Τσέλσι και την επόμενη αγωνιστική την έχει στο Ανφιλντ. Βέβαια, τα «καναρίνια» δεν έκαναν εύκολο το έργο της Λίβερπουλ, πίεσαν μέχρι τέλους, με τον Μινιολέ να σώζει με μεγάλη επέμβαση στην προσπάθεια του Βόλβσινκελ.


Ο Σουάρες σκόραρε ξανά, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε ο Στέρλινγκ, που φέτος κάνει παπάδες και δίνει στους «κόκκινους» το κάτι παραπάνω!  Οσο για το... όνειρο του Μουντιάλ, θα είναι άδικο αν δεν συμπεριληφθεί στα πλάνα της Αγγλίας! Μόλις στο 4' ο Στέρλινγκ με εξαιρετική ενέργεια και ιδανικό σουτ πέτυχε το 1-0! Ο μικρός ήταν... όλα τα λεφτά της Λίβερπουλ και στο 11' έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Σουάρες που έφτασε τα 30 γκολ πετυχαίνοντας το 2-0. Οι «Κόκκινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, ήλεγχαν απόλυτα το ματς, με τον Αλεν να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το 3-0. 
Το σκηνικό στην επανάληψη ήταν εντελως διαφορετικό, η Νόριτς μπήκε δυνατά και στο 54' ο Χούπερ εκμεταλλεύθηκε το μεγάλο λάθος του Μινιολέ και μείωσε σε 2-1. Ωστόσο, ο Στέρλινγκ φρόντισε να μην... αγχώσει την ομάδα του και στο 62' με ωραία κούρσα και δυνατό δεξί πέτυχε το 3-1. Η Λίβερπουλ έριξε ρυθμό, ο Σουάρες δεν ήταν αποτελεσματικός σε δυο φάσεις που βρέθηκε σε καλή θέση και η Νόριτς βρήκε την ευκαιρία να απειλήσει. Ετσι, στο 77' η κεφαλιά του Σνόντγκρας έφερε το 2-2 και πρόσθεσε άγχος στα πόδια των «κόκκινων»
Τα «καναρίνια» βρήκαν διαδρόμους, άσκησαν πίεση και το κακό ανασταλτικό κομμάτι των φιλοξενούμενων κρατούσαν τον Ρότζετς σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Μινιολέ στο 82' έσωσε την ομάδα του στην προσπάθεια του Φαν Βόλσβινκελ και τίποτα πλέον δεν μπορούσε να στερήσει το τρίποντο από τη Λίβερπουλ. Βέβαια, ο Λούκας έχασε τα... άχαστα σε διπλή ευκαιρία, το 3-2 δεν άλλαξε και το Λίβερπουλ... καίγεται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου