Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Τιμωρός» ο Φωστήρας, κερδισμένα τα Ψαχνά

«Τιμωρός» ο Φωστήρας, κερδισμένα τα Ψαχνά (vds) Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζονται – αναφορικά με τα αποτελέσματα – τα πλέι οφ της Football League.


Στο πλαίσιο της σημερινής 6ης αγωνιστικής ο Φωστήρας πέτυχε νίκη με ανατροπή επί του ΑΟ Χανίων με 2-1 στον Ταύρο, ενώ στην Κατερίνη Αιγινιακός – Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0! Κερδισμένος και ο Ηρακλής Ψαχνών που έμεινε αήττητος και απέναντι στη Νίκη, στο Βόλο, ενώ Ηρακλής και Κέρκυρα ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο «Καυτανζόγλειο».
Σον Ταύρο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7', ο «φονέας» απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Γκίνο και εκτέλεσε ο Σμυρλής και στο 84' πήραν το σπουδαίο «τρίποντο» με γκολ του Μουστογιάννη από σέντρα του Σμυρλή.
Οι γηπεδούχοι… τιμώρησαν έτσι τον ΑΟ Χανίων, που είχε διπλάσιες τελικές από το Φωστήρα, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει ούτε σε βαθμό την υπεροχή του.
Γκέλας συνέχεια
Σίγουρα ο Αιγιανιακός δεν είναι εύκολος αντίπαλος, το αντίθετο, μάλιστα, ωστόσο είναι αξιοσημείωτο ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε για 5ο σερί ματς στα πλέι οφ μακριά από τη νίκην (μόλις δύο οι πόντοι του σε αυτά τα πέντε ματς).
Οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν κερδίσει στην πρεμιέρα 2-1 την Κέρκυρα στο νησί των «φαιάκων» είχαν πιο πολλές φάσεις από τον Αιγινιακό στο α' μέρος (είχε και η ομάδα της Κατερίνης, πάντως, καλές στιγμές) με κορυφαία την αντεπίθεση του Μπρέσκα στο 42'. Ο Σλοβάκος βγήκε μόνος με τον Τόλιο, αλλά δεν εκτέλεσε σωστά.
Στο β' μέρος ο ρυθμός έπεσε, η κούραση επηρέασε εμφανώς τους ποδοσφαιριστές, οι ευκαιρίες εκατέρωθεν μειώθηκαν δραματικά και μοιραία έμεινε το 0-0.
Στο 90' Λιόλιος αποβλήθηκε, καθώς αρχικά αντίκρισε κίτρινη κάρτα επειδή σταμάτησε με φάουλ την αντεπίθεση των «ερυθρολεύκων» και ακολούθως είδε και 2η λόγω διαμαρτυρίας.
«Ορθια» τα Ψαχνά
Στο «Πανθεσσαλικό», ο Ηρακλής Ψαχνών συνέχισε την αήττητη πορεία του στα πλέι οφ και συνεχίζει να ελπίζει βάσιμα σε άνοδο. Ηρθε ισόπαλος 0-0 με τη γηπεδούχο Νίκη Βόλου, στο ντέρμπι κορυφής και παρέμεινε δεύτερος, μαζί με την Κέρκυρα, στο -1 από την πρωτοπόρο Νίκη.
Οι γηπεδούχοι πάντως θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα για την άνοδο, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Ανιέτε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου βρήκε το δοκάρι της εστίας του Ηρακλή.
Ισοπαλία στο «Καυτανζόγλειο»
Στο «Καυτανζόγλειο», Ηρακλής και Κέρκυρα ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπαλντοβαλίεφ, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 22' σε μια φάση που η μπάλα φαίνεται ότι πέρασε τη γραμμή του τέρματος, ενώ ο ίδιος σκόραρε στο 31' αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ (λανθασμένη απόφαση).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής βελτιώθηκε, ισοφάρισε στο 56' με πέναλτι του Πορτουλίδη, ήταν καλύτερος, αλλά παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το 1-1 δεν άλλαξε.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΧΑΝΙΑ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: 8 πεν. Σμυρλής (το κέρδισε ο Γκίνο από τον Καμπλιώνη), 84' Μουστόγιαννης - 7 Λουκίνας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Τασουλής, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Αχείμαστος, Εμέκα (75' Θ. Μπαστάνης), Τεγούσης (46' Λεοντίου), Γκίνο, Γ. Μπαστάνης, Σμυρλής, Λύρας (67' Μουστόγιαννης).
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Πιθαρούλης, Τσατσαρής, Γκούμας (80' Παπατζίκος), Καμπλιώνης, Βασιλόγιαννης (65' Κοσταντίνοφ), Λουκίνας (74' Βαλλιάνος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 90' (2η κ.) Λιόλιος
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης):Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Κωνσταντινίδης (23' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Λαζαρίδης, Μανζάνο (46' Μπελόν), Γκέσιος (59' Γεωργίου), Πέντα, Κουτσοσπύρος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Κωστούλας, Γιαλούσης, Κατσιαρός (46' Ζέρης), Καρράς, Ρόκας, Πινδώνης, Μόνχε, Κριστόμπαλ (64' Κατσίκης), Μπρέσκα, Ιωάννου (77' Γκούρμα).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης (84' Μπιτσάκος), Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Σουλίδης, Μανουσάκης (84' Ακασού), Ρονκάτο (60' Ισαάκ), Ανιέτε, Τζιώρας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Τζανής, Γκεμίσης, Τσιμότζι, Καλαϊτζίδης (61' Μπουμάλ), Ντελέκος (46' Κρητικός), Ντινιωτάκης (33' Τσούτσης), Σταματής.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: 56' πεν. Πορτουλίδης - 45'+2' Μπαλντοβαλίεφ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κυριαζίδης (Έβρου)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Πουρτουλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (72' Ματσούκας), Λίμα, Χιονίδης (53' Ζάχορα), Κουρούπης, Σιατραβάνης, Κοντέων, Κοντοδήμος (34' Ιντζόγλου).
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Μαραγκός, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κουτσόπουλος, Γκόμεζ, Ζορμπάς (85' Γυφτόκωστας), Ναγιάρ (71' Κρητικός), Σουάνης (71' Βλάχος), Μπέριαν, Μπαλντοβαλίεφ.
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Φωστήρας – ΑΟ Χανίων 2-1
Αιγινιακός – Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Νίκη Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών 0-0
Ηρακλής - Κέρκυρα 1-1

Η βαθμολογία στα πλέι οφ:


ΟμάδαΒαθμΑγ Σύνολο 
   NIH     Γκολ
Νίκη Βόλου136321     7 - 5
Ηρακλής Ψαχνών126330     6 - 3
Κέρκυρα126132     5 - 5
Ολυμπιακός Βόλου116123     3 - 5
Αιγινιακός96231     5 - 5
Φωστήρας86222     4 - 4
ΑΟ Χανιά76204     7 - 7
Ηρακλής66132     4- 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου