Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Κατάπιε την ηρωίνη για να αποφύγει τη σύλληψη ένας 40χρονος στην Ηγουμενίτσα

 troktiko







Προτίμησε να θέσει σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, παρά να συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών ένας 40χρονος που… κατάπιε (!) δύο «φιξάκια» με ηρωίνη μπροστά στα μάτια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα.


Η κίνηση του υπόπτου έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν παρά την αντίσταση που προέβαλε, καθώς είχαν ήδη πληροφορίες ότι διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών σε τοξικομανείς της πόλης. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, οι γιατροί ανέλαβαν να τον βοηθήσουν να απορρίψει τα πειστήρια.
Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν ακόμη 1,2 γραμμάριο ηρωίνης σε «φιξάκια», 63 ναρκωτικά χάπια, 69,1 γραμμάρια κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας και διάφορα σύνεργα για τη χρήση ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, ακόμη, ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm, ένα κυνηγετικό όπλο φλόμπερ, επτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μία σπάθα, ένα στιλέτο και 12.955 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου