Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Tίτλοι τέλους για Μόγιες, Γκιγκς ως το τέλος

Tίτλοι τέλους για Μόγιες, Γκιγκς ως το τέλος
Ο σύλλογος έβγαλε ανακοίνωση για την αποπομπή του Σκοτσέζου προπονητή, προσθέτοντας ότι ως το τέλος της περιόδου αναλαμβάνει ο Ράιαν Γκιγκς.


Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέει: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες έφυγε από την ομάδα. Η ομάδα θέλει να τον ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά, την τιμιότητα και την ακεραιότητα του.»
Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο Μόγιες έμαθε στις 8 το πρωϊ ότι απολύεται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ομάδας Εντ Γουντγουόρντ που πήγε στο Κάρινγκτον και του το είπε από κοντά... Η απόφαση είχε ληφθεί εδώ και καιρό και συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο, απλώς η διοίκηση περίμενε να δει τι θα γίνει με τον τελευταίο στόχο της σεζόν, το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο απολογισμός του Ντέιβιντ Μόγιες ήταν τραγικός καθώς μέτρησε σε  51 ματς, 27 νίκες, 9 ισοπαλίες και 15 ήττες, δηλαδή ποσοστό νικών 53%.  
Ο Μόγιες είχε υπογράψει εξαετές συμβόλαιο, αλλά στη Γιουνάιτεντ πιστεύουν ότι το θέμα της αποζημίωσης θα τελειώσει καταβάλλοντας τα δεδουλευμένα του πρώτου χρόνου, περίπου δηλαδή πέντε εκατομμύρια ευρώ. Οσον αφορά τον διάδοχο του, οι εφημερίδες επιμένουν ότι πρώτο φαβορί είναι ο Λούις Φαν Γκάαλ, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ είπε ότι δεν θέλει να αφήσει τη Ντόρτμουντ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου