Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Μένει και χτίζει τον νέο Ολυμπιακό

 troktikoΤην παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού είχε προαναγγείλει ο Μίτσελ, αν και υπάρχουν αμφιβολίες για αυτό μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα και τις δηλώσεις του Ισπανού πως με τέτοια περιστατικά είναι αδύνατο να υπάρξει…

πρόοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με τη SportDay, ο 51χρονος προπονητής θα έφευγε… χθες μόνο ερχόταν μία πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ήδη έχει ακουστεί το όνομά του για τη Σουόνσι από την Premier League, ενώ από την Ισπανία υπάρχουν πληροφορίες πως εξετάζει την περίπτωσή του η Σεβίλλη.
Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να φύγει από τους Πειραιώτες, από τη στιγμή που και του χρόνου συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League και υπάρχει το μεγάλο τουρνουά στις ΗΠΑ, το οποίο έχει ξεχωριστό κύρος.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν βλέπουν πιθανό να «σπάσει» το συμβόλαιο των δύο πλευρών που λήγει του χρόνου και αποδεσμεύει φέτος τη μία ή την άλλη πλευρά με μία υψηλή ρήτρα.
Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται αποφασισμένος και πεισμωμένος μετά τα όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα, αναμένεται να υπάρξουν προσθήκες σε όλες τις γραμμές, με την απόκτηση ποδοσφαιριστών με ηγετικές ικανότητες.
Πρόθεση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου είναι ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστικό και δυνατός στην Ευρώπη, κατακτώντας παράλληλα ακόμη ένα πρωτάθλημα, το 42ο στην ιστορία του.
Μάλιστα, οι κ.κ. Βρέντζος, Καραμπέ και Ισά αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τις σχετικές επαφές, ώστε να υπάρξει η αναμενόμενη ενίσχυση και να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.
Μέσα σε αυτές τις επαφές υπάρχουν και περιπτώσεις των δανεικών, που θέλουν να κρατήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Ήδη έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες για τον Τζόελ Κάμπελ, με την υπόθεση του Κοσταρικανού άσου της Άρσεναλ να παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Συζητήσεις θα υπάρξουν και με την Μονακό για τον Εντινγκά, τον οποίο θέλει ο Μίτσελ και θα γίνει προσπάθεια να τον πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» με λιγότερο από 3 εκατ. ευρώ που προβλέψει η οψιόν που είχαν συμφωνήσει οι δύο σύλλογοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου