Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Έχουν ξεφύγει στην Αμερική… Πιτσιρικάς έχασε στο “Call Of Duty” και έστειλε τις ειδικές δυνάμεις στο σπίτι του αντίπαλου

 troktikoΟι έφηβοι που παίζουν βιντεοπαιχνίδια «online» στην Αμερική κινδυνεύουν να πέσουν θύματα από… φαρσέρ συμπαίκτες τους που βρίσκονται στο εξωτερικό!


Το τελευταίο περιστατικό συνέβη στο Long Island, όπου δεκάδες πάνοπλοι σαν αστακοί αστυνομικοί, μέλη των ειδικών δυνάμεων, εισέβαλαν σε ένα σπίτι όταν έλαβαν κλήση να… απελευθερώσουν έναν αιχμάλωτο!
Το μόνο που αντίκρισαν ήταν μια έντρομη φιλήσυχη οικογένεια και ένα 17χρονο παιδί, τον Rafael Castillo, που απορροφημένος στο παιχνίδι του, ούτε που κατάλαβε την εισβολή στο δωμάτιό του της ειδικής ομάδας «Swat» της αστυνομίας της Νέας Υόρκης…
Την καταγγελία, όπως ανακάλυψαν οι αρχές την έκανε ο… αντίπαλος του 17χρονου από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που δεν δέχτηκε ευχάριστα την ήττα του στο διαδικτυακό παιχνίδι «Call Of Duty»!
Στην Αμερική όπου οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας επεμβαίνουν ακόμα και για να πραγματοποιούν εξώσεις, ήταν φυσικό να αποσταλούν για να διαλευκάνουν την υποτιθέμενη απαγωγή που λάμβανε χώρα στο σπίτι του Rafael.
Οι αστυνομικοί, εξέτασαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του φαρσέρ και ανακάλυψαν πως πρόκειται για έναν κάτοικο ευρωπαϊκής χώρας, ο οποίος δεν κινδυνεύει να καταγγελθεί, αφού οι αρχές της Αμερικής δεν έχουν δικαιοδοσία σε χώρες του εξωτερικού.
Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, μόνο την τελευταία εβδομάδα τρία ανάλογα περιστατικά συνέβησαν στη χώρα, σε ένα ανησυχητικό φαινόμενο που ολοένα και αυξάνεται…

 troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου